KARS Haber Girişi : 12 Mayıs 2017 13:46

Kars Ardahan Iğdır Dernekleri 6. Genel Kurul Toplantısını Yapıyor

Kars Ardahan Iğdır Dernekleri 6. Genel Kurul Toplantısını Yapıyor
Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu 6. Olağan Genel Kurul Toplantısını yapıyor.
Kars Güncel- Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu 6. Olağan Genel Kurul Toplantısını yapıyor. Federasyon Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım imzası ile üyelere gönderilen davet mektuplarında 20 Mayıs 2017 tarihinde ATO Meclis Salonu'nda yapılacak toplantı için gerekli hazırlıklar yapılmaya başlandı.

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu tarafından yapılan duyuruda;
"Kars- Ardahan- Iğdır Dernekler Federasyonu 6. Olağan Genel Kurul Toplantısı 20 Mayıs 2017 tarihinde Saat: 13.00 de Ankara Ticaret Odası Meclis Salonu Söğütözü Mah. 2180 Cad. No: 5/A Söğütözü / Ankara adresinde yapılacaktır. Bu tarihte çoğunluk sağlanamaması halinde Federasyonumuz 6.Olağan Genel Kurul Toplantısı 27 Mayıs 2017 tarihinde, aynı yer ve saatte yapılacaktır. 
Üyelerimize duyurulur. " denilirken, Genel kurul programı ise şu şekilde.

Genel Kurul Toplantısı Gündemi:

1. Açılış ve Yoklama
2. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı
3. Divan Başkanı, Başkan Vekili ve Yazmanlardan oluşan Divan Heyeti oluşturulması
4. Yönetim Kurulunun faaliyet raporunun okunması ve ibrası 
5. Denetim Kurulunun raporunun okunması ve ibrası
6. Bilanço ve Tahmini Bütçe'nin görüşülmesi ve üyelik aidatının tespiti
7. Yurt içinde ve yurt dışında kurulmuş ve kurulacak olan Konfederasyonlara üye olunması için Yönetim Kuruluna yetki verilmesi
8. Derneğe lüzumlu olan menkul, gayrimenkul ve taşınmaz malların satın alınması, bağış ve vasiyet yoluyla derneğe intikal edenlerin dernek üzerine intikal ve tescil muamelalerinin yapılması, mülkiyeti başkalarına ait olan menkul, gayrimenkul ve taşınmaz mallar üzerinde dernek lehine mülkiyetleri dışındaki aynı hakların tesis edilmesi, kendilerine ait olan menkul, gayrimenkul ve taşınmaz malların satılması veya bunların üzerinde başkalarının lehine mülkiyetin dışındaki aynı hakların tesis edilmesi hususunda Yönetim Kuruluna yetki verilmesi
9. Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu için asıl ve yedek üyelerin seçimi
10. Dilekler ve Öneriler 
11. Kapanış


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.