KARS Haber Girişi : 12 Nisan 2018 08:31

Kars Akyaka Belediye Başkanı Vefat Etti

Kars Akyaka Belediye Başkanı Vefat Etti
Karsın Akyaka İlçesi Belediye Başkanı Muhammet Toptaş tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Kars Güncel- Karsın Akyaka İlçesi Belediye Başkanı Muhammet Toptaş tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Akyaka İlçesi Belediye Başkanlığı görevini yürüten Muhammet Toptaş uzun süreden beri tedavi gördüğü Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sabah saatlerinde yaşamını yitirdi. Merhum başkanın cenazesi bugün 14:00'da Belediye hizmet Binası önünde düzenlenecek resmi törenin ardından Akyaka'da defnedilecektir.
Bizlerde Kars Güncel ailesi olarak merhum başkana Allah'tan Rahmet, başta ailesi ve ilçe halkına Cenabı Allah'tan sabırlar dileriz. 

Belediye Başkanı Muhammet Toptaş  Kimdir
Muhammed Toptaş, 1957 yılında Kars'ın Akyaka ilçesinde dünyaya geldi. İlk ve ortaöğrenimini ilçede tamamlayan Toptaş, 1987 yılında Akyaka Belediyesi'nde operatör olarak görev yapmaya başladı. 1999 yılında emekli olan Toptaş, 2001 yılından itibaren ilçede kuyumculuk yapıyor. Toptaş, evli ve 3 çocuk babasıdır. 
Muhammet Toptaş 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde CHP'den Akyaka İlçe Belediye Başkanı seçildikten sonra 2 Ağustos 2014 tarihinde CHP'den istifa ederek AK Partiye geçerek başkanlık görevini yürütmekte idi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.