KARS Haber Girişi : 03 Mayıs 2018 21:22

Kars AK Parti Milletvekili Aday Adayı Talip Uzun İlçe Ziyaretlerine Devam Ediyor

Kars AK Parti Milletvekili Aday Adayı Talip Uzun İlçe Ziyaretlerine Devam Ediyor
Kars AK Parti Milletvekili Aday Adayı Talip Uzun, ilçe ziyaretleri gerçekleştirerek destek istedi.
Kars Güncel- AK Parti Kars Milletvekili Aday Adayı Talip Uzun, 24 Haziran'da Cumhurbaşkanı Seçimi ile beraber yapılacak 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi kapsamında Kars merkez ve ilçelerini ziyaret ederek destek istedi.
Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulu üyeliğinden istifa edip, Kars'ta AK Partiden milletvekili aday adayı olan Uzun, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Uzun ilk olarak Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy'u ziyaret etti. Ziyarette Uzun, misafir perveliğinden dolayı Toksoy'a teşekkür ederek çalışmalarında başarı diledi. Daha sonra Selim Belediyesi, Digor, Sarıkamış, Kağızman, Susuz, Arpaçay ve Akyaka AK Parti İlçe Başkanlıklarını ziyaret eden uzun destek istedi.

AK Parti Kars Milletvekili Aday Adayı Uzun, yaptığı ziyaretleri değerlendirerek, "Gittiğim her yerde teşkilat mensubu arkadaşlarımız ve belediye başkanlarımızın ilgi ve alakasıyla karşılaştık. Doğup büyüdüğüm bu şehre vefa göstermek, hayırlı hizmetlerde bulunmak için bu göreve talip oldum." dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ahmet güneş 01 Ocak 1970 02:00

    Talip bey karsa bilgi ve birikimleriyle güzel ve büyük hizmetleri olucaktır Allah yar ve yardımcısı olsun