SİYASET Haber Girişi : 22 Aralık 2018 14:57

Kars AK Parti'den Yerel Seçim Toplantısı

Kars AK Parti'den Yerel Seçim Toplantısı
Kars AK Parti 31 Mart 2019 yerel seçimleri için milletvekilleri, parti yönetimi ve üyeleri ile birlikte yerel seçim toplantısı gerçekleştirdi.
Kars Güncel- 65. Dönem UDH Bakanı AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, TBMM Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı AK Parti Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç bugün hava yolu ile Kars'a gelerek parti binasında yerel seçim çalışmaları hakkında toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıya İl Başkanı Adem Çalkın, Kars Belediye Başkan Adayı Ensar Erdoğdu, ilçe belediye başkanları ve parti üyeleri katıldı. Ana gündem maddesi olan 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere ilişkin açıklamalar yapılan toplantıda AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın;  "Geçen hafta bildiğiniz üzere Kars Belediye Başkan adayımızı açıkladık. Ve bir haftadır da kamu kurumları olsun sivil toplum örgütleri olsun kıymetli başkanımla beraber ziyaretlerinde bulunuyoruz. Allah’ın izni ile Kars Belediyesini alacağımızla ilgili hiçbir şüphemiz yoktur." dedi.

AK Parti Kars Belediye Başkan Adayı Avukat Ensar Erdoğdu; "Değerli Bakanım, değerli komisyon başkanım, teşkilatımızın çeşitli kademelerine mensup değerli arkadaşlarım, değerli hazirun hepinizi saygıyla selamlıyorum. Sayın İl Başkanımızın arz ettiği gibi 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde inşallah AK parti olarak sadece Kars Belediyesini değil, yedi ilçe ve belde belediyesini de alma hedefiyle yola çıktık, başkan adaylarımız burada, ben şimdiden kendilerine hayırlı uğurlu olsun diyorum, Allah yar ve yardımcıları olsun, sonuçta birileri atanacaktır ama önemli olan küskünlük olmadan kırmadan dökmeden ve aday olacak bütün arkadaşlarımıza ildeki aday adayı arkadaşlarımın bana destek olduğu gibi ilçelerdeki aday adayı arkadaşlarımızın da atanacak olan arkadaşlara da destek olacakları kesindir." ifadelerini kullandı.

TBMM Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı AK Parti Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç ise; "Biz çok geniş bir aileyiz o yüzden geniş ailelerin özellikleri olur. Kars’ta hemen hemen herkesin ailesi geniş. İhtiyaç olduğunuzda yanınızda olan çok olur. Yıllardır bu ülkede ülkenin kaynaklarını zaten ihtiyaçlarına kullanan, onun için gayret sarf eden bir parti oldukları için biz ayakta olduk. Dünyada örnekleri olmamış olması aslında bizim ne kadar iyi olduğumuzu gösteriyor. Dünyada oy arttırarak habire yükselen bir parti yok. İşte bizimkinin sebebi bu. Çalışkanız, çalışkan insanlar kalmaya devam ediyor, diğerlerini de seviyoruz ama parti ‘sen biraz daha dur, çalışkan olanlar gelsin’ diyor. Şimdi Kars Belediye Başkanı diğer partilerden aday olanlarla da dostuz, düşmanlığımız yok. ama biz ısrarla AK Parti’den olmasını istememizin sebebi bu. Karslının da gelişen dünyayla beraber, gelişen ülkemizdeki imkanlarla beraberle beraber daha fazla daha güzel şeylerin talebi var. Bunu yapacak birisine de ihtiyaç var. Kudretli olması lazım, hükümet desteği olması lazım. Kars seçimlerin zor olduğu bir şehirdir. Elbette etnik yapılar çoktur, belli ölçülerde siyasi partilerin hepsi ayaktadır, biz bunu her dönem yaşıyoruz. Ama sonuçta ne oluyor? Vatandaş aklı selimli hareket ediyor."dedi.

65. Dönem UDH Bakanı AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan ise burada yaptığı konuşmada; "Özellikle hepinizi en derin saygılarımla selamlıyorum. Allah razı olsun Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun. 31 Marttan itibaren inşallah Kars’ta ilave olarak belediyecilik sorumluluğunu da alacağız ve beş yıl boyunca Kars’a inşallah olağanüstü hizmetler yapacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bizler şuan projeler ile ilgili çalışıyoruz ilimizle ilgili dertlenen kanaat önderlerinin fikirlerini alıyoruz, elbette ki kendi fikirlerimizi de koyuyoruz ve yine Ankara’dan şehirleri planlayan, şehirleri geliştiren, şehirler için proje hazırlayan Türkiye’nin önemli müşavirlik firmalarıyla da iş birliği yaparak proje portföyümüzü hazırlıyoruz, şimdiden neler yapacağımızın hesabını yapıyoruz ki 31 Martta Allah’ın izni ile seçimi aldığımız gün dur bakalım neler yapıyoruz dememek için evet hazırlığımız var Bismillah deyip 1 Nisan 2019 günü inşallah süreci başlatmış olacağız. Kars’ta AK Belediyeciliğin Kars’ı daha ileriye taşıması adına her türlü desteği alacağız her türlü desteği başkanımıza vereceğiz bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın sahada özellikle bunu anlatın." dedi.

İl binasındaki toplantı daha sonra basına kapalı olarak gerçekleşmesinin ardından sona erdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.