KARS Haber Girişi : 25 Haziran 2018 02:36

Kars AK Parti'de Zafer Coşkusu

Kars AK Parti'de Zafer Coşkusu
Kars'ta zafer coşkusunun yaşandığı yer AK Parti Kars İl Başkanlığı oldu.
Kars Güncel- Kars'ta zafer coşkusunun yaşandığı yer AK Parti Kars İl Başkanlığı oldu.
Kars'ta toplam 714 sandıkta 181.776 kayıtlı seçmenden 147.467 kişi oy kullandı. Resmi olmayan seçim sonuçlarının paylaşılması üzerine il başkanlığı önünde yağan yağmura aldırış etmeyen bekleyen partililer 2. milletvekilinin çıktığı haberinin ulaşması üzerine sevinç yaşadı.
Ellerinde Türk Bayrakları ve parti bayrakları olan yüzlerce partili slogan atarak tekbirler getirdi. Partililerin şehirde araçlarla zafer konvoyu yaptıkları ve araç klaksonları çalarak sevinçlerini kutladıkları görüldü.
Parti binası önünde partililere yapılan konuşmada İl Başkanı Adem Çalkın, Kars halkı tarafından verilen destekten dolayı herkese ayrı ayrı teşekkürlerini belirtti. Daha sonra AK Parti Kars 3. sıra Milletvekili adayı AbdulFettah Çetinkaya yaptığı konuşmada, her zaman partisinin yanında olduğunu, çalışmalarının şimdiye dek olduğu gibi bundan sonrada aynı aşkla aynı şekilde devam edeceğini belirtti.
27. Dönem Kars Milletvekili Seçilen Prof. Dr. Yunus Kılıç ise, kendisinin seçilmesinden dolayı meydanda bekleyen vatandaşların gösterdiği yoğun ilgiye karşılık teşekkürlerini belirtti. Geçmişte olduğu gibi bugünden itibarende Kars ve Karslının yanında olduğunu, bu seçimlerde kazananın Kars olduğunu, mazlumların olduğunu söyledi. 
Ulaştırma Bakanı AK Parti Kars 1. sıra milletvekili adayı Ahmet Arslan; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile el ele, kol kola güçlü bir şekilde millete hizmet edeceklerini belirtti.

Bakan Arslan, AK Parti İl Başkanlığı önünde yaptığı konuşmada, kendilerin verilen destekten dolayı Karslı vatandaşlara teşekkür etti.

Seçim dolayısıyla görev alan herkese teşekkür eden Bakan Ahmet Arslan, İradenize sahip çıktınız, sandığa sahip çıktınız, sonuçlara sahip çıktınız. Elbetteki öncelikle ve önemli olan Cumhurbaşkanı adayımızın tekrar Cumhurbaşkanı olmasıydı, hepinize teşekkür ediyorum. Yedi düvele, istemeyenlere, içimizdeki hainlere karşı, oyun oynayanlara karşı bu millet dedi ki ben reisimin arkasındayım, reisimin arkasında herzaman ki gibi dimdik duruyorum. Dimdik duruşunun göstergesi olarak tekrar Cumhurbaşkanı seçti." dedi.

Kars'ta Cumhurbaşkanına iyi bir oy çıktığını parlementoda Cumhur İttifakı güçlü ve bizler mecliste de Cumhurbaşkanımızın her türlü iş ve işleminde el ele, kol kola güçlü bir şekilde milletimize hizmet edeceğiz." açıklamasında bulundu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.