KARS Haber Girişi : 25 Mart 2023 20:23

Kars AK Parti'de Temayül Heyecanı

Kars AK Parti'de Temayül Heyecanı
Ülke genelinde olduğu gibi Kars?ta da seçimlere 50 gün kala heyecan dorukta.

Kars AK Parti'de Temayül Heyecanı

Ülke genelinde olduğu gibi Kars’ta da seçimlere 50 gün kala heyecan dorukta.

Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan milletvekili seçimlerinde, bugün sona erecek müracaatlar öncesi tüm partilerde milletvekili olmak isteyen on binlerce aday adayı boy gösterisi yapıyor. Kars’ta da AK Parti Kars İl Başkanlığı temayül yoklaması gerçekleştiriyor. İsmail Aytemiz Spor ve Sergi sarayında Saat 10.00’da başlayan temayül yoklamasında 1000 üye 27 aday adayından 3’ü için tercihlerini yapıyor.

Kars merkez ve 7 ilçe için oluşturulan bölümlerde 3 aday için tercihlerini yapacak olan üyeler, kabinlerdeki bilgisayar üzerinden oylarını kullandı. Edinilen bilgilere göre; temayül sonuçların açıklanmayacağı ve AK Parti genel merkezinde ilgili birkaç üst düzey partili tarafından değerlendirileceği öğrenildi.

Temayül yoklamasının büyük bir heyecan ortamında yaşandığını belirten AK Kars İl Başkanlığı Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Sinan Yılmazer, temayül yoklamasında Ankara Milletvekili Asuman Erdoğan, Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ve Karabük Milletvekili Niyazi Güneş’in de hazır bulunduğunu söyledi.