KARS Haber Girişi : 07 Şubat 2019 15:32

Kars AK Parti 31 Mart Seçimleri İçin Meydanlarda

Kars AK Parti 31 Mart Seçimleri İçin Meydanlarda
AK Parti Kars Belediye Başkan adayı Av. Ensar Erdoğdu, Başkan Adem Çalkın ve il teşkilatı 31 Mart seçimleri için aralıksız meydanlarda seçim kampanyasını yürütüyor.
Kars Güncel- 31 Mart 2019 Mahalli İdareler seçimlerine 51 gün gibi bir süre kalmışken AK Parti Kars adeta şehrin dört bir yanında teşkilat olarak seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

AK Parti Kars Belediye Başkan Adayı Avukat Ensar Erdoğdu, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, kadın kolları ve diğer teşkilat organları esnaf ziyaretleri, ev ziyaretleri yaparak vatandaşlara 31 Mart seçimleri için tercihlerini neden iktidar partisinden yana kullanmaları gerektiğini anlatıyorlar. 

Başkan Adayı Ensar Erdoğdu ve İl Başkanı Adem Çalkın, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ederek görüştükleri vatandaşların nasıl bir belediye hizmeti istedikleri, sorunlarının çözümü gibi konuları vatandaşlara tek tek anlatarak desteklerini istiyorlar. Özellikle vatandaşların temele belediye hizmetlerini bile alamadığı mahallelerde vatandaşların desteğini kazanmış gibi görünen AK Parti Kars Belediye Başkan Adayı Avukat Ensar Erdoğdu; "Kars Allahın izni ile 31 Mart akşamı sizler tarafından bizlere verilecek izin ile hizmette altın yıllarını yaşayacak. Serhat Şehrimizin kent merkezi ve mahalleleri, arka sokaklarında AK Belediyecilik hizmetlerini tüm halkımızın ayağına götürmekte kararlıyız. Ve inanıyorum ki hizmete hasret kalmış halkımızın bir belediyeden beklentisinden daha fazlasını iktidar partimiz AK Parti'nin gücü ile Serhat şehrimiz Karsın ve her şeyin en iyisini hak eden cefakar Karslı hemşehrilermizin hizmetine sunacağız." dedi.

Esnaf ziyaretleri sırasında başkan Çalkın ve başkan adayı Ensar Erdoğdu'ya vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterildiği objektiflerden kaçmadı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.