KARS Haber Girişi : 28 Mayıs 2018 02:00

Kars AK Parti 24 Haziran İçin Meydanlarda

Kars AK Parti 24 Haziran İçin Meydanlarda
Kars AK Parti teşkilatı 24 Haziran'da yapılacak olan Milletvekilliği Genel Seçimleri için seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Kars Güncel- Kars AK Parti teşkilatı 24 Haziran'da yapılacak olan Milletvekilliği Genel Seçimleri için seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 
Ak Parti Kars Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yunus Kılıç, İl Başkanı Adem Çalkın,  Genel Meclis Başkanı Necati Dallı ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Bozkale, Güdeli, Söğütlü, Cığırgan, Çorak, Hasciftlik, Yücelen, Karaçoban, Çakmak ve Doğankaya Mahallesi ziyareti.
Ziyaretlerde AK Parti'ye vatandaşların ilgisi ve samimi tavırları objektiflerden kaçmazken, İL Başkanı Adem Çalkın ile Ak Parti Kars Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yunus Kılıç'a vatandaşların yoğun ilgisi AK Parti'nin 24 Haziran seçimlerinde Kars'ta zaferle çıkacağını gösterir gibi.
Seçim çalışmaları kapsamında vatandaşların talep, istek ve önerilerinin dikkate alınarak sorun ve ihtiyaçlara yerinde çözüm bulunması için gerekli çalışmalarda yapılıyor.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.