KARS Haber Girişi : 26 Mart 2018 15:30

Kars AFAD'tan Duyuru Hasar Tespit Çalışmaları Başladı

Kars AFAD'tan Duyuru Hasar Tespit Çalışmaları Başladı
Kars'ta cumartesi günü etkili olan şiddetli rüzgar sonrasında AFAD ekipleri hasar tespit çalışmalarına başladığını belirtti. Yapılan açıklamada hasar gören vatandaşların Kars AFAD'a başvurması gerektiğini belirtti.

Kars Güncel- Kars'ta cumartesi günü etkili olan şiddetli rüzgar sonrasında AFAD ekipleri hasar tespit çalışmalarına başladığını belirtti. Yapılan açıklamada hasar gören vatandaşların Kars AFAD'a başvurması gerektiğini belirtti. 

Kars AFAD'tan yapılan açıklamada; "24 Mart 2018 Cumartesi günü ilimizde şiddetli rüzgâr ve fırtınaya bağlı olarak meydana gelen hasar tespitine yönelik İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü teknik personellerince hasar tespit çalışmalarına başlanılmıştır.

Söz konusu hasar tespit çalışması kapsamında, şiddetli rüzgâr ve fırtınaya bağlı olarak konutları hasar gören vatandaşlarımızın İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne başvurmaları gerekmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.