ASAYİŞ Haber Girişi : 27 Eylül 2016 13:38

Kars Adliyesinde Şüpheli 2 Kadın Gözaltına Alındı

Kars Adliyesinde Şüpheli 2 Kadın Gözaltına Alındı
Kars'ta Emniyet Müdürlüğü'nce yürütülmekte olan DHKP/C soruşturması kapsamında gözaltına alınan 6 şahıstan ikisini vatandaşın 'Televizyonda aranan canlı bomba' şüphelisi olduğu ihbarı üzerine gözaltına alındığı öğrenildi.
Kars Güncel- Edinilen Bilgiye göre Kars Emniyet Müdürlüğü'nce yürütülmekte olan DHKP/C operasyonu kapsamında dün gözaltına alınan 6 şahıstan ikisinin bayan olduğu ve şahısların Kars Adliyesinde şüpheli hareketlerinden dolayı gözaltına alındığı öğrenildi.
Olay dün Kars Adliyesinde meydana geldi. Adliyede bulunan ve bina içerisindeki farklı odalara girip çıkmaları sebebi ile dikkatleri üzerine çeken şahısları Adliye içerisinde bulunan vatandaşın polisi arayarak; ' Televizyonda hakkında Canlı Bomba şüphesiyle araması olan şahsa benzediğini' söylemesi üzerine Emniyet Müdürlüğü ekiplerince iki bayan gözaltına alındı. Bayanlardan birisinin Terör örgütünün propagandasını yapmak gibi suçlardan emniyet kaydının olduğu  bilgisine ulaşılırken, her iki şahsın emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldığı öğrenildi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.