YAŞAM Haber Girişi : 11 Ocak 2018 14:10

Kars'a Kar Geliyor

Kars'a Kar Geliyor
Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü'nün yapmış olduğu hava tahmin raporuna göre Kars'a 14 Ocak 2018 Pazar günü kar yağışı başlıyor.
Kars Güncel-Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü'nün yapmış olduğu hava tahmin raporuna göre Kars'a 14 Ocak 2018 Pazar günü kar yağışı başlıyor.
Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü'den yapılan son hava tahmin raporu açıklamasına göre; "Bölgemiz genelinde havanın az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, Öğle saatlerinden sonra, gece saatlerine kadar aralıklı hafif karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Öğle saatlerinden sonra Erzincan, Erzurum çevresinde, akşam saatlerinden itibaren Ağrı, Kars, Ardahan ve Iğdır çevrelerinin yağışlı geçeceği, sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.
Hava sıcaklığının mevsim normalleri civarında seyredeceği belirtilirken, Bölgemiz genelinde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus olayı beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı yetkililerin, vatandaşların ve özellikle sürücülerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir." şeklinde uyarıda bulunuldu.

KARS
İlçeBeklenen HavaEn Düşük
(°C)
En Yüksek
(°C)
KarsAkşam saatlerinden itibaren gece saatlerine kadar hafif kar yağışlı1
AkyakaAkşam saatlerinden itibaren gece saatlerine kadar hafif kar yağışlı3
ArpaçayAkşam saatlerinden itibaren gece saatlerine kadar hafif kar yağışlı1
DigorAkşam saatlerinden itibaren gece saatlerine kadar hafif kar yağışlı4
KağızmanAkşam saatlerinden itibaren gece saatlerine kadar hafif kar yağışlı5
SarıkamışAkşam saatlerinden itibaren gece saatlerine kadar hafif kar yağışlı1
SelimAkşam saatlerinden itibaren gece saatlerine kadar hafif kar yağışlı1
SusuzAkşam saatlerinden itibaren gece saatlerine kadar hafif kar yağışlı3

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.