KARS Haber Girişi : 08 Kasım 2016 14:07

Karayolları 18. Bölge'ye Kars'lı Müdür Atandı

Karayolları 18. Bölge'ye Kars'lı Müdür Atandı
Karayolları Kars 18. Bölge Müdürlüğü, Bölge Müdür Yardımcılığı Görevine Rahettin Koçak getirildi.

Kars Güncel-Rahettin Koçak'ın bölge müdür yardımcılığı görevine getirilmesi kurumda olduğu kadar ilimizde de büyük sevinçle karşılandı.

Dürüstlüğü, çalışkanlığı, başarısı ile tanınan, Kars halkı tarafından sevilen ve sayılan, Kars'ta ve bölgede yapmış olduğu başarılı çalışmalarla takdir toplayan Rahettin Koçak, 2011 yılından bugüne Karayolları Kars 18. Bölge Müdürlüğü Tesisler ve Bakım Başmühendisi olarak görev yapıyordu.

Karayolları Kars 18. Bölge Müdürlüğü, Bölge Müdür Yardımcılığı görevine atanan Rahettin Koçak'a yeni görevinde hemşehrilerimiz adına başarılar dileriz.

Rahettin KOÇAK Kimdir :

1964 yılında Kars, Sarıkamış, Sırbasan Köyü'nde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Sarıkamış'ta tamamladı. Elazığ Fırat Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Fakültesi'nden mezun oldu. 1989 yılında Malatya Karayolları Şube Şefliğinde göreve başladı. 1996 yılında Bingöl Karayolları Bakım Mühendisi Şube Şefi olarak görev yaptı. 2003 yılında Bartın Karayolları Şube Şefi olarak atandı. 2011 yılında Karayolları Kars 18. Bölge Müdürlüğü Tesisler ve Bakım Başmühendisi olarak atandı. 30.10.2016 tarihinde Karayolları Kars 18. Bölge Müdürlüğü, Bölge Müdür Yardımcılığı görevine atandı. Evli ve üç çocuk babası, Almanca bilmektedir.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Adınız Soyadınız 01 Ocak 1970 02:00

    Yorumunuz