KARS Haber Girişi : 27 Şubat 2018 16:50

Kar’s Otel Anadolu’nun En İyi Ödülü’nü Alıyor!

Kar’s Otel Anadolu’nun En İyi Ödülü’nü Alıyor!
Kış Turizminin vazgeçilmezi olan Serhat Şehri Kars'a olan özel ilgi artarak devam ediyor. Kars'ta turizme önemli katkıları olan Güvensoy Group bünyesinde bulanan Kar’s Otel'e Anadolu’nun En İyi Ödülü verildi.

Kars Güncel- Doğu Ekspresi Özel Vagonu ile Kar’s Otel Gecce’leri’’ sloganı ile Karslı İşadamı Gültekin Güvensoy, Gecce Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Erçetingöz ve birbirinden önemli misafirlerine Kars’ın eşsiz güzelliklerini tanıtmak için Doğu Ekspresi ve Kars turizmine bir yenilik daha eklemek için hazırlanıyor Güvensoy Group bünyesinde bulanan Kar’s Otel, ayrıca Gecce Yayın Grubu’nun Hilton İstanbul Bomonti’de düzenlemiş olduğu Gecce Mekan Ödülleri’nde Türkiye ve Dünya’nın birçok farklı noktasından özenle seçilen mekanlar arasında Kar’s Otel’de ‘’Anadolu’dan En İyiler ‘’ kategorisinde, Anadolu’nun En İyi Ödülü’nü Kar’s Otel aldı. Ödül, bizzati Gecce Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Erçetingöz tarafından Güvensoy Group Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Güvensoy öncülüğünde Kar’s Otel’e verileceği kaydedildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.