KARS Haber Girişi : 18 Kasım 2016 21:25

Kar herkese beyaz mı yağar?

Kar herkese beyaz mı yağar?
Kafkas Haber Ajansı (KHA) Köşe Yazarı Uğur Aydın'ın 'Kar herkese beyaz mı yağar?' yazısı;
Kars Güncel-Evet Değerli Okurlar?
Bu benim ilk köşe yazım. O yüzden hangi köşeye yazacağımı bilemedim!
Ben ortaya yazıyorum; Bir zahmet artık bir orta yolu bulalım.

Gazeteciyiz evet!
Yazar falan olma niyetinde olduğumuz için değil de, her şeyi yazamıyor olduğumuz için çekildik köşemize.

Bizim sıcak ortamlarda yazdıklarımız, sizin sıcak ortamlarda okuduğunuz; belki iliklerine kadar üşüyen bir insana ulaşsın, ulaşsın da bu zehir zemberek kış mevsimini kara kış olarak değil de, kar beyazlığında yaşasın.

Hepimizin belli bir takım yetkileri var, tabi ki bu yetkiler doğru kullanıldığında etkileri var. Zengine dünya ne kadar genişse, fakire bir o kadar dar! Sizin dünya üzerindeki etkiniz bir düşünün kadar? Ama küçümsemeyin sakın ve büyükte görmeyin? Çünkü her zaman herkese 6-6 gelmiyor zar.

Bugünün yaşam şartlarını bir kez daha sorgulayın ve inanın bir çoğumuz her ne kadar zor şartlar altında yaşadığımızı düşünüyor olsak da, halimize milyon kere şükretmemizi gerektiren bir o kadar sebep var?

Konu fazla dağılmadan belirteyim!
Şuan dışarıda yaşamak zorunda olan insanlar var. Odunu olmayanlar, kömürü olmayanlar, yaşlı olanlar ve tüm yaşadıkları yalan olanlar var... Ve hepimizin benzer sorunları yaşadığımız bir dünya var. Allah için söylemek gerekirse; Başkalarının hayatını kolaylaştırmak adına mücadele eden insanlar da var!

İşte tüm mesele de burada? Hayatını kolaylaştırmak istediğimiz insanlar başkaları olmalı, başkalaştırılmış insanlar değil!
Zor şartlarda olan insanların hayatını kolaylaştırmak bir aşkla olmalı. Kar gibi temiz, kâr düşünülmeyecek kadar beyaz olmalı.

Her ne kadar 70'inde olsa da; Bir amcanın hayalleri solmamalı, "Evim yok" derken gözleri dolmamalı? 
10 yaşında yağdığı gibi yağmalı kar, kardan adamı ifade etmeli, 'KARDAN NEFRET ETMİŞ ADAM'ı değil!!!
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.