YAŞAM Haber Girişi : 15 Nisan 2018 17:03

Kahve Tiryakisi Kars Şubesi Açıldı

Kahve Tiryakisi Kars Şubesi Açıldı
Kars Kahve Tiryakisi ile tanıştı. Mustafa Birdal'ın öncülüğünde Turan Çelik Caddesi (Kafkas Üniversitesi Yolu) üzerine açılan Kahve Tiryakisi, Kars'ta ilk şube olma özelliğini taşıyor.
Kars Güncel-Kars Kahve Tiryakisi ile tanıştı. Mustafa Birdal'ın öncülüğünde Turan Çelik Caddesi (Kafkas Üniversitesi Yolu) üzerine açılan Kahve Tiryakisi, Kars'ta ilk şube olma özelliğini taşıyor. 
Genç nüfusun yoğunlaştığı Kars'ta Turan Çelik Caddesi üzerine iç düzenlemesi ve servisi ile Türkiye'nin en kaliteli Kahve Tiryakisi şubelerinden birini açtıklarını söyleyen Mustafa Birdal Kars'ta yiyecek içecek sektöründe önemli bir boşluk vardı. Bunu Kahve Tiryakisi şubesi ile cevap vermek istedik' dedi.
Birdal açıklamasında şunları söyledi: 'Kars'ta insanının engin hoşgörüsü, titizliği, seçiciliği bize cesaret verdi. Üniversite öğrencileri ile Kars gençliğinin sosyal hayatında önemli bir boşluğu dolduracağımıza inanıyoruz. İstanbul'daki servis ve ürün kalitesini buraya taşıdık. Karsın en kaliteli sosyal mekanlarından biri olarak alınacak nezih bir bir ortam oluşturduk. Kars Kahve Tiryakisi Şubesi ürün çeşitliliği ve fiyatıyla dikkat çekiyor.
Özel gün ve etkinlikleriniz için irtibat: Mustafa Birdal 0474 225 11 12/  0534 630 7781

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.