ASAYİŞ Haber Girişi : 29 Ekim 2016 20:00

Kağızman'da Jandarmanın Dikkati Faciayı Önledi

Kağızman'da Jandarmanın Dikkati Faciayı Önledi
Kars'ın Kağızman İlçesi kırsalında jandarma ekiplerince yapılan operasyonlar'da 450 kg. patlayıcı yapımında kullanılan amonyum nitrat ele geçirildi. Kars Valiliği konuyla ilgili yazılı açıklama yaptı.

Kars Güncel- Kars'ın Kağızman ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda patlayıcı yapımında kullanılan 450 kg. amonyum nitrat ele geçirildi. Konu hakkında Kars Valiliği'nce bir yazılı açıklama yapıldı. Yapılan Açıklama şu şekilde;

"Kars İl Jandarma Komutanlığımız tarafından Kağızman ilçesi kırsalında 28.10.2016 tarihinde operasyon icra edilmiştir.

Operasyon kapsamında; patlayıcı madde yapımında kullanılan (450) Kg. amonyum nitrat, (1) adet güneş paneli ve çok miktarda yaşam malzemesi ele geçirilmiştir.

Ele geçirilen malzemeler, Kağızman Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile olay yerinde imha edilerek kullanılmaz hale getirilmiştir.

Kars İl Jandarma Komutanlığı, asli vazifesi olan tüm vatandaşlarımızın emniyet ve huzuru ile asayişin temin ve muhafazasını sağlamak için sorumluluk sahasında son BTÖ mensubu etkisiz hale getirilinceye kadar terörle mücadele faaliyetlerine kesintisiz olarak devam edecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.