KARS Haber Girişi : 01 Ekim 2017 13:12

Kafkas Üniversitesi'nden Personele 10 Yıl Sınırı

Kafkas Üniversitesi'nden Personele 10 Yıl Sınırı
Kafkas Üniversitesi 20.09.2017 tarih 172 sayılı kararı ile 10 hizmet yılı süresini tamamlamayan akademik ve idari personele kurum geçiş ve nakil işlemlerini durdurma kararı aldı.
Kars Güncel- Kafkas Üniversitesi 20.09.2017 tarih 172 sayılı kararı ile 10 hizmet yılı süresini tamamlamayan akademik ve idari personele kurum geçiş ve nakil işlemlerini durdurma kararı aldı. 
Üniversitenin resmi web sayfası üzerinden yapılan duyuru şu şekilde; 

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ PERSONEL MUVAFAKAT İLKE KARARLARI
Üniversitemiz Yönetim Kurulu'nun 20.09.2017 tarih ve 172 sayılı kararı ile kurumsal işleyiş durumu dikkate alınarak, mevcut yasa ve yönetmelikteki hakları saklı kalmak kaydı ile akademik ve idari personel muvafakat konusunda aşağıdaki ilke kararları göz önünde bulundurulacaktır. Bu ilke kararlar aşağıdaki şekilde belirlenmiştir. 
1. Üniversitemizde 10 (on) yılını doldurmayan idari personelin muvafakat talepleri kesinlikle dikkate alınmayacaktır. 
2. Üniversitemizde 10 (on) yılını dolduran idari personelin muvaffaklarında ihtiyaç durumu dikkate alınarak değerlendirme yapılacaktır. 
3. Fakülte, YO, MYO ve Bölümlerin öğrenci alma asgari kriterleri için gerekli olan Öğretim Üyesi / Öğretim Elemanı sayısı muvafakat değerlendirmelerinde esas alınacaktır. Öğrenci alım asgari kriterlerinin altına düşmesine neden olabilecek isteklerde kesinlikle muvafakat talebi dikkate alınmayacaktır. 
4. Üniversitemiz Mecburi hizmet sorumluluğu bulunan öğretim elemanlarında muvafakat talepleri kesinlikle dikkate alınmayacaktır. Araştırma görevlileri mecburi hizmet mukabilinde biriminde hizmet vermek zorundadır. Mecburi hizmet bitimini takiben ise Anabilim Dalı /Bilim Dalı /Bölüm/ Programlarda asgari şartlar dikkate alınacaktır.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Kara 01 Ocak 1970 02:00

    Bu amblem ne ayni nazi isareti gibi