EĞITIM Haber Girişi : 17 Mart 2018 00:21

Kafkas Üniversitesi Öğrencileri Çanakkale'ye Gidiyor

Kafkas Üniversitesi Öğrencileri Çanakkale'ye Gidiyor
Kafkas Üniversitesi'nde öğrenim gören 46 öğrenci 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla, Sarıkamış Allahu Ekber Şehitliği'nden alınan toprağı Çanakkale'ye götürecek.
Kars Güncel- Kafkas Üniversitesi öğrencileri Sarıkamış Allahu Ekber Şehitliği toprağını Çanakkale'ye götürüyor.
Kafkas Üniversitesi'nden yapılan paylaşımda; "Öğrenci Kulüpleri Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen " Allahu Ekber’den  Gelibolu’ya ; Şehit Dağlarından Şehitler Denizine" isimli etkinlik kapsamında Çanakkale ve Sarıkamış ruhunun birlikte yaşatılması amacı ile 46 öğrencimiz “18 Mart Çanakkale  Zaferi  ve Şehitler Günü” nedeni ile Çanakkale ilinde olacaklardır. Etkinlik kapsamında Sarıkamış Allahu Ekber Şehitliği toprağı öğrenci kulüplerimiz tarafından Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Öğrenci Kulüplerine teslim edilerek;  Çanakkale Üniversitesi öğrencilerini Sarıkamış Şehitler Yürüyüşüne davet edeceklerdir. Daha sonra Ankara’ ya geçip Anıtkabir ziyaretinin ardından ilimize dönüş yapacaklardır." denildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Tuhaf 01 Ocak 1970 02:00

    Uzun aradan sonra içinde Alpaslan Yüce geçmeyen bir kafkas üniversitesi haberi