Jandarma Teşkilatı 182 Yaşında

Kars Güncel-Vali/Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, İl Jandarma Komutanı Albay Hidayet Arıkan ve beraberindeki jandarma personelini makamında kabul ederek, Jandarma Teşkilatının 182. kuruluş yıldönümü kutladı, özverili ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Vali Türker Öksüz Jandarma teşkilatının 182. kuruluş yıl dönümü nedeniyle yayınladığı mesajında; "

Vatanımızın bölünmez bütünlüğünün, milletimizin huzur, can ve mal güvenliğinin temini için üstün hizmet anlayışıyla, başarı ve kahramanlıklarla dolu köklü mazisiyle kadim devlet geleneğimizin en deneyimli kurumlarından biri olan Jandarma Teşkilatımızın 182’inci kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gururunu yaşıyoruz.

Kanunların verdiği yetkiler çerçevesinde üstlenmiş olduğu tüm görevleri yüksek vazife şuuruyla, büyük bir aşk, sadakat ve özveriyle sürdüren Jandarma Teşkilatımız, eğitimli personeli, teknolojik donanımı, disiplini ve vatan sevgisi ile görev ve sorumluluklarını yerine getirirken, hayata geçirdiği insan odaklı sosyal projeler ve kültürel hizmetler ile de halkımız ile devlet arasında önemli bir köprü görevini yerine getirmektedir.

Bugün; köklü ve şanlı bir tarihin mirası üzerinde yükselen, fedakârlıkları ve kahramanlıkları sayesinde milletimizin derin sevgi ve güvenine mazhar olan Jandarma Teşkilatı mensuplarımızın,  bu özverili çalışmaları sayesinde bizler toplum olarak huzur ve güven içerisinde yaşamaktayız.

Jandarma Teşkilatımız, tüm dünya ile birlikte ülke olarak Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle yaşadığımız bu sıkıntılı süreçte de her zaman olduğu gibi gerek salgın tedbirleri uygulamaları gerekse Vefa Sosyal Destek Grubu çalışmaları kapsamında üzerine düşen her türlü görevi özveriyle, layıkıyla yerine getirmekte, takdire şayan çalışmalar yapmaktadır. Bu vesile ile tüm Jandarma Teşkilatımıza şahsım ve vatandaşlarımız adına şükranlarımı sunuyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; milletimizin emniyet, asayiş, huzur ve güvenini sağlayan Jandarma Teşkilatımızın 182’nci kuruluş yıldönümünü kutluyor, görevleri sırasında şehit olan kahraman jandarmalarımızı rahmet ve minnetle anarken, gazilerimize ve görevleri başındaki tüm Jandarma Teşkilatı mensuplarına sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum." ifadelerine yer verdi.

 

  • 3 / 1 Jandarma Teşkilatı 182 Yaşında 0

  • 3 / 2 Jandarma Teşkilatı 182 Yaşında 1

  • 3 / 3 Jandarma Teşkilatı 182 Yaşında 2

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.