KARS Haber Girişi : 13 Temmuz 2018 17:51

İşyerleri Yıkılacak Esnaflara Vali Rahmi Doğan Müjdesi

İşyerleri Yıkılacak Esnaflara Vali Rahmi Doğan Müjdesi
Kars'ta yapımına başlanılan Sultan Alparslan Camii ve Külliyesinin yapılacağı alanda bulunan ve proje kapsamında depreme dayanıksız olduğu gerekçesi ile yıkılacak olan işyerlerinin sahipleri Kars Valisi Rahmi Doğan'ı ziyaret etti.
Kars Güncel- Sultan Alparslan Camii ve Külliyesinin yapılacağı alanda bulunan ve proje kapsamında depreme dayanıksız olduğu gerekçesi ile yıkılacak olan işyerlerinin sahipleri Kars Valisi Rahmi Doğan'ı ziyaret etti. 
Vali Rahmi Doğan, Sultan Alparslan Camii ve Külliyesinin yapılacağı alanda bulunan ve proje kapsamında depreme dayanıksız olduğu gerekçesi ile yıkım kararı alınan iş yeri sahiplerini makamında kabul etti.
 
Ziyarette iş yeri sahipleri, Vali Doğan'dan iş yerlerini tahliye etmek için 30 Ağustos 2018 tarihine kadar süre istediler. İş yeri sahiplerinin 30 Ağustos 2018 tarihine kadar iş yerlerini tahliye edeceklerini söz vermeleri üzerine, Vali Rahmi Doğan süre uzatımı vererek iş yeri sahiplerinin mağduriyetlerini giderdi.
 
İş yeri sahipleri Rahmi Doğan'a ilgisinden ve mağduriyetlerinin giderilmesinden dolayı teşekkürlerini ileterek ayrıldılar. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.