SİYASET Haber Girişi : 04 Aralık 2018 12:44

İsmail Gürsoy AK Parti'den Belediye Meclis Üyeliği Başvurusunu Yaptı

İsmail Gürsoy AK Parti'den Belediye Meclis Üyeliği Başvurusunu Yaptı
Kars'ta siyasetin yeni simalarından olan başarılı ticaret adamı ve AK Parti Gençlik Kolları üyesi İsmail Gürsoy AK Parti'den Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylık başvurusunu yaptı.
Kars Güncel- 2019 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’den belediye meclis üyeliği için resmi başvurular dün son buldu. 
Kars'ta AK Parti'de çeşitli görevler üstlenen genç siyasetçi İsmail Gürsoy Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylık başvurusunu gerçekleştirdi. AK Parti İl Binasında Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Çiftçi tarafından, İsmail Gürsoy'un aday adaylık başvuru evrakları teslim alınarak resmi müraacat işlemi gerçekleştirildi.
Başvuru sonrası konuşan İsmail Gürsoy,  "Halka hizmet hakka hizmet diyerek, halkıma hizmet için buradayız. Belediye Meclis üyesi aday adayı arkadaşlara başarılar dilerim. Kars belediyesi Meclis Üyeliğine adaylık başvurumu yapmış bulunmaktayım. Bu başvuru sürecinde gerek ailem gerek dava arkadaşlarımın ve değerli büyüklerimin görüşlerini ve olurlarını alarak bu kutlu dava yolunda hizmet edeceğimi en kalbi duygu ve düşüncelerimle taahhüt ederim." dedi.

İsmail Gürsoy Kimdir?
İsmail Gürsoy 1989 Yılında  Kars’ın  Digor İlçesi’nin Köseler köyünde dünyaya geldi.İlk ve ortaöğretimini Kars'ta tamamlayan Gürsoy, Anadolu Üniversitesi'nde lisans eğitimine devam etmektedir. Yıllardır yaşamakta olduğum şehrime esnaf olarak hizmet etmekteyim. Kars merkezde gerek müteahhitlik ve otomotiv sektöründe şehrime prestijli ve kaliteli hizmet sunmaktayım. AK partinin kuruluş yılı olan 2002 den beri ailem ve çevremle birlikte aktif bir şekilde hizmet etmekteyim.2016 yılından beri Karsmerkez il gençlik kolları yürütmesinde yerel yönetimler birim başkanlığında görevimi icra etmekteyim.2018 yılı siyaset akademisi sınavında Türkiye geneli dereceye girerek Kars merkezde il 1.si olarak tamamladım ve ödülümü Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın teşrifleriyle Ankara’da kendisinden sertifikamı ve ödülümü aldım. Bu görevimi icra ederken gerek partime ve hizmet etmekte olduğum şehrime daha iyi ve etkili bir şeklide hizmetkâr olmak istiyorum. İsmail Gürsoy evli ve 2 çocuk sahibidir.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.