BÖLGE Haber Girişi : 04 Eylül 2016 12:02

Iğdır'da 2 Kaymakam, 8 Polis Gözaltına Alındı

Iğdır'da 2 Kaymakam, 8 Polis Gözaltına Alındı
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturması kapsamında 2 kaymakam ile 8 polis gözaltına alındı.
Kars Güncel-Alınan bilgiye göre, Iğdır Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile yapılan FETÖ soruşturması kapsamında Iğdır'ın Aralık ilçesi Kaymakamı Hayri Zorlu ile eşi Karakoyunlu Kaymakamı Nursan Vural Zorlu ile biri baş komiser 8 polis gözaltına alındı.

FETÖ soruşturması kapsamında Aralık ilçesi Kaymakamı Hayri Zorlu ile eşi Karakoyunlu Kaymakamı Nursan Vural Zorlu, İçişleri Bakanlığı'nın talimatıyla açığa alınarak görevden uzaklaştırılmıştı.

*******************************

Iğdır'da 36 öğretmen meslekten ihraç edildi
Iğdır'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi soruşturma kapsamında 36 öğretmen meslekten ihraç edildi, 36 öğretmen de açığa alındı. 
Edinilen bilgilere göre; 15 Temmuz FETÖ darbe girişimi kapsamında, Iğdır Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı doğrultusunda yürütülen soruşturma sonunda 72 öğretmen hakkında işlem tamamlandı.
Bu kapsamda; Iğdır merkez ve ilçelerinde toplam 36 öğretmen görevlerinden ihraç edilirken, 36 öğretmen ise açığa alınarak haklarında soruşturma başlatıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.