KARS Haber Girişi : 26 Mayıs 2017 10:33

İçişleri Bakanlığı 1545 Personel Alımı Başvuru Sonuçları Belli Oluyor

İçişleri Bakanlığı 1545 Personel Alımı Başvuru Sonuçları Belli Oluyor
İçişleri Bakanlığı sözleşmeli bin 545 büro personeli alımı kapsamında başvuru sonuçları 26 Mayıs 2017 Cuma günü itibarıyla açıklanıyor. Kaynak: İçişleri Bakanlığı 1545 Sözleşmeli Büro Personeli Alımı Başvuru Sonuçları Açıklanıyor
Kars Güncel-İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan ilanda belirtildiği üzere Bakanlığın taşra teşkilatı Valilik, Kaymakamlık, İl ve İlçe nüfus birimlerinde çalıştırılmak üzere brüt 2 bin 158 TL maaşla büro personeli alımı başvuru sonuçları 26 Mayıs 2017 Cuma günü itibarıyla açıklanıyor. Sonuçlar açıklanır açıklanmaz aşağıdaki bağlantıdan hemen öğrenebilirsiniz.

1545 sözleşmeli büro personeli alımı kapsamında il tercihleri ve 2016 yılı KPSS (B) grubu lisans mezunları için KPSSP3 ve önlisans mezunları için KPSSP93 puan türü esas alınarak en yüksek puana sahip adaydan başlanarak puan sıralamasına tabi tutulacak olup, her il için puan türlerine göre ilan edilen pozisyon sayısının dört katı kadar aday (6180 aday), Giriş (Sözlü) Sınavına katılmaya hak kazanacaktır.

İçişleri Bakanlığının sözleşmeli 1545 büro personeli alımı ön başvuru sonucu yapılacak iş ve işlemlerle ilgili detaylar şu şekildedir:

Personel Genel Müdürlüğünce; her il için puan türüne göre ayrı ayrı olmak üzere belirlenen ve ilan edilen pozisyon sayısının dört katı kadar aday (6180 aday) sınava katılmaya hak kazanan adaylara ait il bazlı listeler, 26 Mayıs 2017 tarihinde aşağıdaki internet sitesinde açıklanacaktır.

Adayların elektronik ortamda doldurup çıktısını alarak, fotoğrafını yapıştırıp imzaladığı 2 adet Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu ile bir adet imzalayıp fotoğrafını yapıştırdığı İş Talep Formunun çıktısına diğer sınav başvuru belgelerini de bu belgelere ekleyerek en geç 30 Mayıs 2017 tarihi mesai bitimine kadar bulundukları İlin Valilik İl Yazı İşleri Müdürlüklerine imza karşılığı elden teslim etmeleri zorunludur. Giriş Sınav Başvuru Belgeleri, teslim tarihi ve teslim yerleri ile ilgili ayrıca yazılı bildirimde bulunulmayacaktır.

Valilik İl Yazı İşleri Müdürlüklerince yapılacak kontrolde Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formunun eksik veya hatalı olması durumunda; formun yeniden düzenlenerek çıktısının alınması gerektiğinden adayların sınav başvuru belgelerini teslim ederken formun kaydedilmiş flash belleğini veya CD'sini, yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formunda yer alan nüfus bilgileri bölümü, adayın nüfus cüzdanı ile kontrol edileceğinden sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların, yanlarında nüfus cüzdanlarını getirmeleri zorunludur. Gerekli kontrol işlemleri tamamlandıktan sonra nüfus cüzdanları ilgili adaylara tekrar iade edilecektir.

Sözlü Sınav Başvuru Belgelerinin bir veya bir kaçını bu ilanda belirtilen süre içerisinde teslim etmeyen adaylar, Giriş (Sözlü) Sınavına alınmayacaklardır. Bu durumda olan adaylar herhangi bir hak talebinde bulunamayacak olup sorumluluk ilgili adayların olacaktır. Posta, mail, faks yoluyla gönderilen Giriş Sınav Başvuru Belgeleri kabul edilmeyecektir.

Giriş sınavı belgeleri şunlardır: Başvuru sırasında aday tarafından elektronik ortamda doldurulan İş Talep Formunun imzalanmış ve fotoğraf yapıştırılmış bilgisayar çıktısı,

Adayların İçişleri Bakanlığı personel sitesinde yer alan Örnek Formlar ve Dilekçeler sayfasında bulunan ve elektronik ortamda doldurup çıktısını alarak, fotoğrafını yapıştırıp imzalayacağı iki adet Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu ve formun kaydedilmiş flash belleği ve/veya CD'si,

Diplomanın veya mezun olduğunu gösterir belgenin aslı ve fotokopisi veya tasdikli sureti ve son altı ay içinde çekilmiş 3 adet vesikalık fotoğraf sözlü sınava getirilmesi zorunludur. İlan metni için TIKLAYINIZ. Sonuçlar için TIKLAYINIZ. İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü sayfası için TIKLAYINIZ. Örnek formaların bulunduğu sayfa için TIKLAYINIZ.

Kaynak:mymemur.com

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.