KARS Haber Girişi : 24 Kasım 2016 13:42

Genel Sekreter Dolu'nun Öğretmenler Günü Mesajı

Genel Sekreter Dolu'nun Öğretmenler Günü Mesajı
Kars İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erdinç Dolu 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Kars Güncel- Genel Sekreter Erdinç Dolu yayınladığı mesajında şöyle dedi; 
"Öğretmenlerimiz Cumhuriyetin erdemini öğreten, milletçe topyekun çağdaş uygarlık seviyesinin üstüne çıkmayı hedefleyen ve bu hedefe ulaşmak için de kararlılıkla yürüyen, yetiştirdikleri öğrencilerinin; vatan sevgisi, fikir hürriyeti ve insanlık meziyetinin kıymetli birer timsali olmalarını sağlamak için yüce bir görev üstlenmişlerdir.

Dünyadaki en onurlu mesleklerin başında olan öğretmenlik; emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli, saygın bir meslektir. İdealini ve heyecanını daima taze tutan kendini her zaman yenileyen değerli öğretmenlerimizin sayesinde ülkemiz, her alanda kalkınmış ve gelişmiş bir dünya devleti haline gelecektir.
 

Bu duygu ve düşüncelerle; Baş öğretmenimiz Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere, aramızdan ayrılan ve görevi başındayken şehit olan bütün öğretmenlerimizi ve eğitimcilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm eğitim çalışanlarımıza ve emekli olmuş öğretmenlerimize bundan sonraki yaşamlarında sağlık ve mutluluklar diliyorum.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.