KARS Düzenleme Tarihi : 13 Kasım 2020 12:51 Haber Girişi : 13 Kasım 2020 12:55

Genel Başkan Çalışkan, Kars'ta inceleme ve ziyaretlerde bulundu

Genel Başkan Çalışkan, Kars'ta inceleme ve ziyaretlerde bulundu
Ulaştırma Memur Sen Genel Başkanlığı heyetinden Kars Tren Garı ve Harakani Havalimanı'nda ziyaret ve inceleme programı.
Genel Başkan Çalışkan, Kars'ta inceleme ve ziyaretlerde bulundu

Kars Güncel-Ulaştırma Çalışanları Memur Sendikası Ulaştırma Memur-Sen Genel Başkanı Kenan Çalışkan ve Genel Başkan Yardımcıları Tümer Gümüş ve Atilla Demirtunç, beraberlerinde Ulaştırma Memur-Sen Kars İl Temsilcisi Davut Taş, Erzurum Şube Başkanı Hasan Turan ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Kars Gar Müdürlüğünde Gar Müdürü Birol Kaya’yı ve TCDD Demiryolu işyerlerindeki çalışanları ziyaret ederek, sorunlarını dinledi, talep ve önerilerini aldılar.

Daha sonra Havalimanına geçen Genel Başkan Çalışkan, Memur-Sen Kars İl Temsilcisi Mahmut Kaan Ilgar ile birlikte Kars Havalimanı Müdürlüğüne vekalet eden Müdür Yardımcısı Casim Aslan’ı ziyaret etti ve Havalimanı Müdürü Fevzi Akdeniz için geçmiş olsun dileklerini iletti. Çalışkan Havalimanındaki çalışanları işyerlerinde ziyaret ederek sorunlarıyla ilgili istişarelerde bulundu, talep ve önerilerini dinleyerek çalışmaları hakkında bilgiler aldı. 

Genel Başkan Çalışkan, TCDD Gar ve Havalimanı ziyaretleri sonrası Memur-Sen Kars İl Temsilciliğine geçerek Mahmut Kaan Ilgar'ı ile sendikal ve genel gündem üzerine istişarelerde bulundu. 

Genel Başkan Çalışkan, Kars’daki ziyaretleri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Kars’taki’daki Ulaştırma hizmet kolu çalışanı arkadaşlarımızı Erzurum Şube Başkanımız ve Kars İl Temsilcimiz ile birlikte işyerlerinde ziyaret ederek karşılaştıkları sorunları dinledik, Kars’taki personelin çalışma hayatı ile ilgili talep ve önerilerini aldık. Ankara'ya döndüğümüzde de aldığımız taleplerin ve sorunların en kısa sürede çözüme kavuşturulması için ilgili kurumlar nezdinde gerekli girişimlerde bulunacağız” dedi.
Genel Başkan Çalışkan, Kars’ta kendilerine gösterilen nezaket ve misafirperverlikten dolayı da memnun kaldıklarını ve teşekkür ettiklerini sözlerine ekledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.