SPOR Haber Girişi : 12 Aralık 2016 12:20

Genç Kafkars'tan 3-0'lık Galibiyet

Genç Kafkars'tan 3-0'lık Galibiyet
Kars'ta pazar günü 1920 Kahramanmaraş Sporu konuk eden Genç Kafkars Spor verdiği mücadeleyle galibiyetini taçlandırdı.
Kars Güncel- Kars'ı TVF 1. Lig B Grubunda temsil eden Genç Kafkars Spor voleybol takımı, kendi evinde 11 Aralık Pazar günü K.Maraş temsilcisi 1920 Kahramanmaraş Spor'u konuk etti.
Sporcuların oyun başlamadan önce İstanbul Beşiktaş'ta meydana gelen hain terör saldırısında şehit olanlar için okunan İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu'nun ardından başlayan müsabakada, Genç Kafkars Spor Kulübü göstermiş oldukları mücadeleyle,  1920 Kahramanmaraş Spor'u mağlup etti.

İyi bir kadro kurarak sezona giren Kars temsilcisi Genç Kafkars Spor, Kulüp Başkanı Emre Okan Bayramoğlu ve yönetimiyle birlikte Kars'lılarında ilgiyle izlediği maçta ilk periyot 25-22, ikinci periyot 25-18, üçüncü periyot ise 25-21 skoruyla Kars'lıların yüzünü güldürdü.
Müsabakada dikkat çeken diğer bir olaysa , Harbiler 36 isimli taraftar grubunun salona girerek Kars'ın tek voleybol takımı olan Genç Kafkars'a yaptığı tezahüratlarla adeta salonda alkış ve destek rüzgarı estirdiler.
Genç Kafkars'ın 3-0'lık galibiyetinin ardından sona eren maçta Kars'lı taraftarların heyecan ve mutlulukları görülmeye değerdi.



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.