SİYASET Haber Girişi : 01 Aralık 2018 19:39

Flaş... Ak Parti Kars'ta MHP ile ittifak mı yapacak!

Flaş... Ak Parti Kars'ta MHP ile ittifak mı yapacak!
MHP ile Ak Parti arasındaki ittifak görüşmelerinde MHP Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Prof. Dr. Serdar Sevimli aday adaylığını geri çekti. Şimdi akıllarda Kars'ta AK Parti ile MHP arasında nasıl bir strateji yürütüleceği merak ediliyor.
Kars Güncel- 2019 Mart Yerel seçimlerine yaklaşırken AK Parti ile MHP arasında ittifak stratejileri gündem olmaya devam ediyor. 
AK Parti ve MHP arasında, 31 Mart Yerel Seçimlerine yönelik  yürütülen ittifak görüşmelerinde Erzurum'da ittifak kapsamına dahil edildiği iddia edildi.  MHP Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Prof. Dr. Serdar Sevimli aday adaylığını geri çekildi. Sevimli, bu gelişmeler üzerine YSK'nın belirlemiş olduğu yasal süre içerisinde Atatürk Üniversitesi'ndeki görevinden istifa etmeyip, hem diğer partilere hem de bağımsız adaylığa da kapılarını kapattığı iddiası AK Parti ile MHP arasında ki ittifak görüşmelerini sonuçlandırıldığı gibi görünüyor.

Şimdi Kars'ta MHP ile AK Parti arasında nasıl bir ittifak senaryosu uygulanacak mı veya uygulanmayacak mı sorusu tüm vatandaşlar tarafından merak konusu olmuş durumda. Bu gelişmelerden sonra herkesin birbirine sorduğu soru şu "AK Parti Kars'tan Aday Gösterecek mi?"
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.