KARS Haber Girişi : 05 Ocak 2017 00:51

FETÖ'den Kars Esnafına Büyük Darbe

FETÖ'den Kars Esnafına Büyük Darbe
Fetö Terör Örgütü sorumluları, Zaman Gazetesi ve kendilerine ait dergilere abone olmayan esnaflardan alışveriş yapılmaması konusunda talimat vermiş.
Kars Güncel-(Kars Güncel Özel Haber)Edinilen bilgiye göre Fetö Terör Örgütü sorumluları tarafından Kars'ta bulunan esnaflardan "Zaman Gazetesi ve kendilerine ait olan dergilere" abonelik yapmayan esnaflardan alış veriş yapılmaması ve ticari faaliyette bulunulmaması yönünde talimat verildiği bilgisine ulaşıldı.
Tüm Türkiye'de olduğu gibi Kars'ta da Fetö Terör Örgütü'ne yönelik yürütülen operasyonlar aralıksız olarak devam ediyor. Kars'ta Fetö Terör Örgütü mensupları kendi gazete ve dergilerine abone yapabilmek için esnafları tek tek dolaşarak, abone yapmak için çalışma yürütülmüş, yapılan abonelik çalışmalarında örgüt mensupları ikna edemediği esnaflara karşı ambargo uyguladı.
Abone olmayan esnaflar hakkında kendi örgütlerine bağlı ev, yurt ve üyelerinin; abone olmayan şahısların işyerlerinden herhangi bir alış verişte bulunmamaları ve kendilerine abone olan işyerlerinden alışveriş yapmaları yönünde talimat vermiş olduğu bilgisine ulaşıldı. 
Fetö Terör Örgütü mensupları daha öncesinden buna benzer farklı yapılanmalar içerisine girmiş, kendi içerisinde bölgelere ayrılmış ve bu bölgeler arasındaki iletişimi sağlayabilmek için "Ekmek Arasında Flaş Bellek ve Sd Kart" koyarak örgüt faaliyetlerini devam ettirmişti.Bunun gibi farklı hilelerede başvuran Fetö Terör Örgütü üyeleri ve sorumluları abone olmayan Kars esnafına böylece ticari kazanç yönünden darbe vurmaya çalıştı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Karslı 01 Ocak 1970 02:00

    FETÖ KARS ESNAFINA KAN KUSTURDUĞU GİBİ ÜNİVERSİTEDE KENDİNDEN OLMAYAN TALEBELERE DE KAN KUSTURDU