KARS Haber Girişi : 01 Kasım 2016 21:37

Fetö'cüler Kars'ta Cezaevine Sim Kart Sipariş Etti

Fetö'cüler Kars'ta Cezaevine Sim Kart Sipariş Etti
Kars T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda FETÖ/PDY tutuklusu A.Ş. oğlundan cep telefonu sim kartı istedi. Cezaevine gönderilen sim kartı ise görevli jandarma personelinin dikkatiyle tespit edildi.
Kars Güncel- Kars Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda FETÖ/PDY Terör Örgütüne üye olmak suçundan tutuklu bulunan A.Ş. ziyaretine gelen oğlu K.Ş.'den cep telefonlarında kullanılan Sim Kart'ı bir şekilde kendisine ulaştırmasını istedi.
Ziyaret sonrasında K.Ş. cezaevinde tutuklu bulunan babası  A.Ş.'ye telefon Sim Kartını ulaştırmanın yollarını aramaya başladı. Cezaevlerine ziyaret girişlerinde infaz koruma memurları ve jandarma ekiplerince yapılan yoğun arama işlemlerinden dolayı böyle içeriye sokamayacağını düşünen K.Ş'nin aklına kargo ile gönderme fikri geldi.
K.Ş. cezaeinde tutuklu bulunan babası A.Ş.'ye cezaevinde kullanabileceği malzemelerden oluşan bir kargo kutusu hazırladı, Sim Kartıda kargo kutusunun içerisine gizli bir bölme oluşturup içine koyarak babası A.Ş.'ye göndermek üzere kargoya verdi.

Cezaevi jandarmaları ve İnfaz Koruma Memurları kargo ile içeride bulunanlara gelen eşyaların incelemesini yaparken göndericisinin K.Ş. isimli şahıs olduğu kargo kutusunda gizli bir bölmenin olduğunu fark etti. Koliyi incelemeye alan jandarma görevlileri koli içerisinde gizlenmiş vaziyette Cep Telefonu Sim Kartı'nı buldu. Bulunan sim kart için Ceza İnfaz Kurumu İdaresince soruşturmanın başlatıldığı öğrenilen bilgiler arasında.

Bu haberi hazırlarken sizinde aklınıza geldiği gibi bizimde aklımıza gelmeden etmedi, İçeride tutuklu veya mahkum olarak yatan bir kişi Telefon Sim Kartı istiyorsa kullanabileceği bir CEP TELEFONU da kesinlikle vardır. Önemli olan cep telefonunun içeriye nasıl sokulduğu, kim veya kimler tarafından nasıl muhafaza edildiği, ve bu konuda cezaevi görevlilerince herhangi bir yardımın yapılıp yapılmadığı sorusu???
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.