KARS Haber Girişi : 24 Eylül 2016 14:07

FETÖ'cüler Kars'ta AK Parti kazanmasın diye bakın ne yapmış!!!

FETÖ'cüler Kars'ta AK Parti kazanmasın diye bakın ne yapmış!!!
FETÖ'cüler AK Parti'nin seçimlerde kazanmaması için AK Parti'den sonra gelen partileri desteklemiş.
Kars Güncel-Kars'ta Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili yürütülen soruşturma gözaltına alınan emniyet imamlarının ifadelerinde çarpıcı detaylar ortaya çıktı.

Kars'ta FETÖ'nün darbe girişiminde rol alanların ortaya çıkartılması ve örgütün çökertilmesi için İl Emniyet Müdürlüğü ve Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen ve İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlarda ilginç detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.

FETÖ'nün Kars İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube imamı N.A., ifadesinde  cemaat içerisinde farklı isimler kullandıklarını söyleyerek, "Yaptığımız sohbetler ve hizmet harekatı içerinde bulunduğumuz sürelerde tedbir amaçlı farklı isimler kullanırdık. Sohbetlere giderken misafir görüntüsü vermek amacıyla ailecek gidip gelemeye çalıştık. Sohbetlere gelen polisler ile hiç telefonda görüşmezdik. Emniyette açılan yardımcı komiserlik sınavlarının olduğunu biliyordum. Hizmet içerisinde yer alan polislerin ders çalışmak amacıyla toplanırlardı. Kars'ta da komiser yardımcılığı sınavına girecek emniyet mensuplarının bir araya gelip sınava hazırlanmışlardı." Dedi.

Seçim dönemlerinde AK Parti'nin kazanmaması için başka partilere destek verdiklerini vurgulayan N.A., "Kars'ta bulduğum süre içinde 30 Mart 2014'te yapılan yerel seçimlerden önce Fahrettin isimli abi bize hizmet harekatının her ilde AK Partiden sonra 2. Sıradan buluna parti adayının desteklenmesi yönünde bir politikasının olduğunu bize söylemişti. 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde AK Parti ile ilgili eski algı hizmet harekatı içerisinde tamamen yerleşmişti yani cemaat mensupları AK Partiden sonra hangi aday güçlü ise o parti ve adama oy verecekti, muhtemelen de böyle olmuştu." Şeklinde konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.