KARS Haber Girişi : 03 Mart 2018 23:24

Fenomen Hesap Ankara Kuşu Kars'ı Yazdı!

Fenomen Hesap Ankara Kuşu Kars'ı Yazdı!
Twitter’in fenomen hesaplarından olup verdiği bilgiler ile adeta Ankara’nın Gizli Gözü olan Ankara Kuşu Kars’a gelerek Karsın sorunlarını tek tek kaleme alıp takipçileri ile paylaştı.

Kars Güncel / Özel Haber-Son günlerde Türkiye gündeminde sıklıkla yer bulan Karsın bu defa misafiri siyasette Ankara Kulislerinin Gizli Gözü olarak nitelendirilen Ankara Kuşu oldu. Twitter hesabında binlerce takipçisine verdiği önemli ve flaş gelişmelerle adından sıklıkla bahsettiren Ankara Kuşu’nun Kars’ta yaptığı paylaşımları sizler için derleyerek haberleştirdik

Ankara Kuşunun yaptığı paylaşımlar;
Paylaşım 1: Kars'ta halk hükümetten memnun..

Vatandaşlarla buluşarak elde ettiği bilgiler doğrultusunda Kars’ta vatandaşların hükümetten memnun olduğunu, fakat siyasi ve yöneticilerin yeteri kadar halkın sorunlarına uzanamadığını eksikliğin bu noktada kaldığını belirtti.

Paylaşım 2: Kars merkezinde devlet eli ile yapılan yatırımların dışında hiçbir hizmet yok. Allah'tan aslen Karslı olan Ulaştırma Bakanımız var da kent hizmet görmüş.
Kars’ta özel teşebbüs ve girişimlerle istihdam ve yatırım alanlarının olmamasının eksikliğini, yapılan yatırım ve projelerin ise Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan tarafından Kars’a kazandırıldığını ve bu sayede hizmetin halkla buluştuğunu belirterek, özel yatırım ve istihdam alanlarının olması gerektiğine dikkatleri çekti. 

Paylaşım 3: Kars belediye başkanı istifa etmek istiyormuş. İyi de olur. En işlek caddelere bile köstebekler girip çıkıyor. Boşuna yer kaplamasın.. / Kars otogarı. Belediye her giren araçtan para alıyor, binaya üfleseniz çöker..
2014 seçimlerini zaferle sonlandıran MHP’nin Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta’nın 5 Şubat tarihinde partisinin Genel Merkezi tarafından istifasının istenmesi ve 6 Şubat 2018 tarihinde başkan Karaçanta’nın MHP’den istifa ederek belediye başkanlığını bağımsız olarak götürmekte idi. Belediye noktasında vatandaşa sunulan hizmetlerin eksik ve yetersiz olduğunu belirterek başkan Karaçanta’nın istifa etmek istediğini takipçileri ile paylaştı. 

Paylaşım 4: Halktan kopuk ve şovmenlik peşinde koşan vekillerden kurtulmak dileğiyle..
Kars’ta halk tarafından büyük eksiklik olarak görülen siyasilerin samimiyetsiz ve istek, taleplerine cevap bulunamaması konusu ile alakalı olarak “Şovmenlik Peşinde Koşan Vekiller” ifadesini kullanarak Karsı temsil eden bazı siyasetçilere 2019 seçimlerinde olmayacağının ilk sinyalini verdi.

Paylaşım 5 : Kars'ta nasıl bir rant dönmüş ise adamlar üniversitenin yanında milyonlarca metrekare boş arazi varken 10 km ötede KYK yurdu kiralamışlar.. / Bakanlığımız KYK'yı uyarmalı. Ögrencilerimiz okula gitmek için günde 10 TL otobüs parası ödememeli. Öğrenci adam nerden bulsun aylık 200 TL parayı?

Kars’ta ekonomik ve gelişim noktasında en temel faktör olarak görülen üniversite öğrencileri için yapılan hizmetlere değinen paylaşımda ise Kars’ta KYK tarafından “RANT” ifadesi ile açıklayarak üniversite öğrencilerinin yaşamının kolaylaştırılması yerine bazı çevrelerin rantı uğruna öğrenci yurtlarının şehir merkezinde değil de, neden merkeze uzak alanlara yapılan yurtların KYK tarafından kiralandığını sordu.

Paylaşım 6: Kars, her hafta 20 bin turisti misafir ediyor. Otellerde yer yok.. / Kars'ta Sarıkamış Kayak Merkezi var. Doğu Ekspresi de faal olunca bu kentimiz iyice cazibe bölgesi olmuş. Bakan ve valinin katkısı çok büyük..

Türkiye gündeminde sıklıkla yer bulan Karsın turizm alanında bu denli tarihinde görmediği misafiri ağırlamasının büyük oranda sebebi ise Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan ve Karsın çalışkan Valisi Rahmi Doğan’ın Kars için aldıkları cesur ve kararlı yatırımları sayesinde olduğunu belirtti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • 3636 01 Ocak 1970 02:00

    ankara kusu saglik alanina da girmis mi acep.erzuruma gitmekten bikti halk.hastanelerin durumu ortada aile hekimleri desen kendi aleminde .koye giden dr yok nasil olsun denetim evrak uzerinde .karsta hersey yapilmis evrak uzerinde