KARS Haber Girişi : 11 Aralık 2016 16:22

Erdinç Dolu Selim Kaymakamlığı'na Veda Etti

Erdinç Dolu Selim Kaymakamlığı'na Veda Etti
Son çıkan Kaymakamlar Kararnamesiyle Selim Kaymakamlığı görevinden ayrılarak, Kars Vali Yardımcılığı görevine atanan Kars İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erdinç Dolu için Selim Belediye Başkanlığınca veda yemeği düzenlendi.
Kars Güncel- Kars'ta bir otelde düzenlenen programa Vali Yardımcısı ve Kars İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erdinç Dolu, Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun, Selim İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Aydın eşleriyle birlikte katılırken, Selim Kaymakamlık personelleri, Selim İlçesine bağlı köylerin muhtarları katıldı.

Düzenlenen programda kapanış konuşmasını yapan ve tüm Kars'ın çalışkan Kaymakamı olarak bilinen Erdinç Dolu, "Hayatımın en mutlu ve gurur duyduğum dört buçuk yılı bana yaşattınız, sizlere teşekkür ediyorum diyerek sözlerine başlayan Kaymakam Dolu, dört buçuk yıldır birlikte canı gönülden çalışarak emek ederek, hizmet sundukları Selim İlçesine yapmış oldukları hizmetlerden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. Yapılan hizmetlerin önemli ve eksik hizmetler olduğuna dikkat çeken Dolu, bu hizmetlerin Selim'e yeterli olmadığını Selim'in Selim'lilerin daha iyi hizmetleri hak ettiğini de belirtti.

Düzenlenen programda ilk olarak Erdinç Dolu'nun Selim Kaymakamlığı görevinde bulunduğu süre içerisinde İlçe ve köylerine yapılan hizmetler, sine vizyon şeklinde katılımcılara sunuldu.
Sunu gösterimi esnasında kendi köylerine yapılan hizmetleri ekranda gören muhtarların alkış ve tezahüratları sunu bitene dek eksik olmadığı görüldü.

Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun; "Bu bir veda yemeği değil, bugün vefa yemeğindeyiz. Çünkü vedalar bu işi bitiriyor. Kaymakamımıza sizin gibi güzide insanlarla beraber bir vefa yemeğinde bir araya geldik, bunun için hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Sayın Kaymakamımız Erdinç Dolu ile yaklaşık dört buçuk yıldır Selim için İlçemiz için çalışma fırsatı bulduk. Soy ismi gibi dolu dolu geçen dört buçuk yılın ardından geriye dönüp baktığımızda İlçemiz için yapmış olduğu, çalışmalar gayretler ve emekler için sizlerin huzurunda buradan bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. Yeni görevinizde size başarılar diliyorum, Allah yar ve yardımcınız olsun" dedi.

Daha sonra konuklara Selim İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Aydın hitap ederek şuları söyledi;  "Dile kolay dört buçuk yıldır birlikte görev yaptığımız sayın Kaymakamımızın bugün veda yemeğini hep birlikte veriyoruz. Sayın kaymakamımız dört buçuk yıla çok şeyler sığdırdı ve gerçekten Kaymakamımız Erdinç Dolu'yu anlatmaya çalışırsak üç şey ile özetleyebiliriz. Disiplin, çalışkanlık ve projeci kimliği ile ilçemizde büyük projelere imza attı. Yeni görevinde kendilerine başarılar diliyorum." dedi.

Dolu için düzenlenen programda Selim İlçesi Akpınar Köyü Muhtarı Erhan Çınar, "Kaymakam Beyin yapmış olduğu hizmetleri anlatmakla bitmez. Çok büyük hizmetleri bulundu, köylerimize taziye evleri, altyapı ve köy içi parke taşlarla yollarımızı yaparak önemli sorunları çözdü. Tüm hizmetlerinden dolayı kaymakamımıza çok çok teşekkür ediyor, yeni görevinde ise başarılar diliyoruz. Allah yar ve yardımcısı olsun." dedi. 

Kaymakam Dolu'nun konuşmasının ardından Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun, Selim İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Aydın tarafından kendisine takdim edilen hediye ve plaket töreninin ardından, köy muhtarlarıyla birlikte hatıra fotoğrafı çekildi. Erdinç Dolu ve eşi konuklarını kapıda tek tek tokalaşarak uğurladı. Fotoğraflar Kafkas Haber Ajansı

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.