KARS Düzenleme Tarihi : 08 Ağustos 2020 19:34 Haber Girişi : 08 Ağustos 2020 19:40

DSİ 24. Bölgenin Yeni Müdürü Şükrü Baysal Göreve Başladı

DSİ 24. Bölgenin Yeni Müdürü Şükrü Baysal Göreve Başladı
DSİ. 24. Bölge Müdürlüğü görevine atanan yeni bölge müdürü Şükrü Baysal görevine başladı.

Kars Güncel- DSİ 24. Bölge Müdürlüğüne görevlendirilen Bölge Müdürümüz Şükrü Baysal, DSİ 24. Bölge Müdürlüğümüzü ve Şubeleri gezerek personeller ile tanıştılar. DSİ 24. Bölge Müdürümüz Şükrü Baysal göreve başlar başlamaz personelleri çalışma alanlarında ziyaret ederek tanışması personellerde memnuniyet yarattı.

Yeni Bölge Müdürü Baysal Devam Eden Projeleri İnceledi

Kars'ta DSİ. 24. Bölge Müdürlüğü tarafından kent merkezinde yapılan öenmli projeler arasında olan Kars Çayı Islah Projesi ve Kars Vadisi Projesi'nde inceleme yapıldı.

DSİ 24. Bölge Müdürümüz Şükrü Baysal, 241.Şube Müdürü İnan Çiftçi ve beraberindeki heyet, Kars şehrinin merkezinden, tarihi ve turistik mekanların bulunduğu alanın içinden geçen Kars Çayı kesiminde devam eden Kars Çayı Islahı İnşaatında incelemelerde bulundu. Kars Çayı, etrafındaki Kars Kalesi, Namık Kemal Evi, Ebu'ul Hasan-ı Harakani Türbesi ve Camisi, Topçular Hamamı, Muradiye Hamamı, Taş Köprü, Kümbet Camii (Havariler Kilisesi) arasından akmaktadır. Bu iş kapsamında; Kars Çayının bu tarihi ve turistik mekânların arasından geçen kısmında DSİ 24. Bölge Müdürlüğümüz tarafından yapımı devam eden Kars Çayı Islahı İnşaatı kapsamında dere yatağı düzenlemesi ve kabartma yapısı (şişme savak) çalışmaları yoğun bir şekilde devam etmektedir. Yapımı devam eden bu çalışmaların 2020 yılında tamamlanarak hizmete alınması planlanmıştır.