KARS Haber Girişi : 01 Mayıs 2020 17:10

DİSK Genel-İş Sendikası Kars İl Temsilciliği'nden 1 Mayıs Açıklaması

DİSK Genel-İş Sendikası Kars İl Temsilciliği'nden 1 Mayıs Açıklaması
DİSK Genel-İş Sendikası Kars İl Temsilcisi Ahmet Altunbey, koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında meydanlarda kutlanamayan 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle açıklama yaptı.
Kars Güncel- DİSK Genel-İş Sendikası Kars İl Temsilcisi Ahmet Altunbey yaptığı açıklamada ; " 1 Mayıs'a bakış açımız çalışan emekçi insanların bayramında, onların hak ve hukuklarını alanlarda haykırmak ve dile getirmektir.

Maalesef bilindiği gibi COVİD-19 salgını nedeniyle açık alanda 1 Mayıs emekçilerin bayramını kutlayamadığımız bir dönem yaşıyoruz. Bu nedenle tüm emekçilerin 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı kutluyorum.

Diliyorum ki bir an önce bu salgın ülkemizi terk eder, bayramları doya doya alanlarda kutlarız. Sizlerin aracılığıyla dile getirmek isterim ki herkes "Evdekal Türkiye" diyor, maalesef  şansımızın da olmadığı bilinmektedir. Çünkü her gün temizlik, su, kanalizasyon, park bahçeler ve alanlarda çalışmak zorundayız, hükümetten talebimiz durumu zorunlu işler dışında işçilerinde evde kalmasıdır." ifadelerine yer verdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.