SİYASET Haber Girişi : 03 Şubat 2019 18:12

Daha Çağdaş Bir Kars İçin Naif Alibeyoğlu Meydanlarda

Daha Çağdaş Bir Kars İçin Naif Alibeyoğlu Meydanlarda
Kars Belediye Başkan Adayı Naif Alibeyoğlu ;"Daha uygar ve daha çağdaş bir Kars için kolları sıvayıp yeniden yola çıkma zamanı." dedi.

Kars Güncel- DSP Kars Belediye Başkan Adayı Naif Alibeyoğlu;"Daha Çağdaş Bir Kars İçin" meydanlarda. Bu amaçla yola birlikte çıktığımız ve Kars’a gönül vermiş bir ekiple önceliklerimizi saptadık.

Bu uzun yürüyüşün ilk adımı olarak da somut ve hızlı adımların atılmasına karar verdik: Şehrimizde kurumlarımız ve halkımızla; birlik, beraberlik ve güvenliği sağlamak önceliğimiz olacaktır. Belediye çalışanlarımız görevlerine devam edecek. Çalışmadan maaş alanların işine son verilecek.

Temel düsturumuz “Katılımcı Belediyecilik” ve “Şeffaf Yönetim” olacak.

Bütün belediye meclis toplantıları basına ve hemşehrilerimize açık olacak. Birlikte karar alıp birlikte yaşama geçireceğiz. Bütün belediye meclis üyeleri  sembolik olmaktan çıkarılarak belediye başkanı ile benzer yetkilere kavuşturulacak. Belediyemiz geçmişte olduğu gibi aylık periyodik  “Halk Belediye Çalışmalarını Sorguluyor”, “Kadınlar Belediye Çalışmalarını Sorguluyor” ve “Gençlik Belediye Çalışmalarını Sorguluyor” toplantıları yapılacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.