SİYASET Haber Girişi : 28 Aralık 2021 09:41

Cumhuriyet ve Adalet Partisi Kars İl Başkanı Arif Avcı'dan Açıklama

Cumhuriyet ve Adalet Partisi Kars İl Başkanı Arif Avcı'dan Açıklama
Cumhuriyet ve Adalet Partisi Kars İl Başkanı Arif Avcı, 'Çözülemeyecek hiç bir sorunumuz yoktur' dedi.

Kars Güncel- Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Cumhuriyet ve Adalet Partisi Kars İl Başkanı Arif Avcı; " Güçlü, genç, dinamik, vatanı için idealleri olan, büyük umutlarıyla, büyük hayalleriyle geleceğin Türkiye’sine yön vermek isteyen, her zaman ileriye dönük projelerle yarınları bugünden öngören, vatan ve millet sevdasıyla yanıp tutuşan, hiç kimseyi birbirinden ayırmadan, ötekileştirmeden, sınıflar arası ayrıcalıkları ortadan kaldıracak heyecanı ve enerjisi ile hizmetteki tüm sınırları ortadan kaldıracak takım arkadaşları ile birlikte büyük bir istek ve özenle ülkemizin geleceğini hazırlayacak ve bizi her daim daha ileriye taşıyarak muasır medeniyetler seviyesine gelmemizi sağlayacaktır.

Çözülemeyecek hiç bir sorunumuz yoktur. Ortak akıl ve toplumsal uzlaşma temelinde siyasi vizyon, etkili, tecrübeli bir kadro, rasyonel bir yönetim anlayışı sorunlarımızı bütünüyle çözüme kavuşturmak için yeterlidir. Önemli olan en zor ve kötü şartlarda bile omuz omuza yürüme ve muasır medeniyet seviyesini aşma iradesini yakalayabilmemizdir.

Cumhuriyet ve Adalet Partisi, milletimizin refah seviyesini yükseltecek, özgürlükçü, vatansever, ve vizyon sahibi siyasi partidir. Türk Milleti en güzel şeylere layıktır. Milli ve manevi değerleri ile tarih boyunca şanlı mazisi olan milletimize yeni bir ufuk açmak amacıyla bu partiyi milletimizin siyasi hayatına sunuyoruz. Genel Başkanımız Sayın Ahmet Sevim yaşının genç olması ülkemizdeki genç nüfusunun hayallerine idaellerine bir adım daha yaklaşmasına çok faydalı olacaktır.
Kars İl Başkanlığı olarak ben ve teşkilatım Mustafa Kemal Atatürk 'ün kurmuş olduğu Cumhuriyeti koruyacak ve ülkemizin Refahı için Adaleti sağlayacağız." ifadelerine yer verdi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.