TÜRKİYE Düzenleme Tarihi : 30 Kasım 2020 17:11 Haber Girişi : 30 Kasım 2020 17:16

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yeni Korona Yasaklarını Açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yeni Korona Yasaklarını Açıkladı
Türkiye genelinde artan koronavirüs vaka ve vefat sayıları yeni tedbirleri de beraberinde getirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısı sonrasında yeni tedbirleri açıkladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Yeni Korona Yasaklarını Açıkladı

Kars Güncel- Artan korona vakaları sonrasında alınan tedbirlerin yeterli olmaması kabine toplantısında yeni tedbir kararlarının alınmasına sebep oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında saat 15:00'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde başlayan kabine toplantısında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca kabine üyelerine bigilendirme yaptı. Toplantının sona ermesiyle birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan alınan yeni kararları açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan; Hafta içi her gün gece saat 21:00 ile sabah 05:00 arasında genel sokağa çıkma sınırlaması uygulanacak. Hafta sonları cuma akşamı 21.00'den Pazartesi sabahı saat 05.00'e kadar kesintisiz devam edecek. 65 yaş üstü ve 20 yaş altı toplu taşıma araçlarını kullanamayacaklardır. Umumi Hıfzıssıhha Kurulları illerdeki taşıma hizmetlerinde salgının yayılmasına yol açan aksaklıkları gidermek için gereken tedbirleri alacaktır. Ana sınıfı ve benzeri eğitim kurumların faaliyetlerine ara verilecektir.dedi.

Cumhurbaşkanı  Erdoğan, koronavirüs tedbirlerinin İçişleri Bakanlığı genelgesiyle düzenleneceğini ve salı gününden itibaren uygulanacağını belirtti.

Açıklamalar devam ediyor ayrıntılar gelecek.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.