TÜRKİYE Düzenleme Tarihi : 21 Eylül 2020 19:49 Haber Girişi : 21 Eylül 2020 19:56

Cumhurbaşkanı Erdoğan Korona Cezaları Hakkında Açıklama Yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Korona Cezaları Hakkında Açıklama Yaptı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Maske ve mekan denetimlerinde uygulanan cezaların bazı kamu kurumlarında yapacak işlemler öncesinde ödenmiş olması mecburi hale getirilecektir dedi.

Kars Güncel- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bakanlar Kurulu sonrasında yaptığı açıklamada koronavirüs tedbirlerine uymayanlara yazılan idari yaptırım cezaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında; "Salgınla ilgili her konu gibi bu sürecide yakından taküp ediyoruz. Unutulmamalıdır ki bu krizin stesinden hem devletin hemde vatandaşın üzerine düşeni yapmasıyla beraber gelebiliriz. Hamdolsun devletimiz her bakımdan güçlüdür.  Vatandaşlarımız bireysel srumluluklarını yerine getirdiği müddetçe Allah'ın izniyle bu işin üstesinden rahatlıkla kalkarız. Başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere bu insanların haklarını ancak sorumlu davranarak ödeyebilriz. Şu husuları kamuoyumuzla paylaşmak istiyorum.

Maske ve mekan denetimlerinde uygulanan cezaların bazı kamu kurumlarında yapacak işlemler öncesinde ödenmiş olması mecburi hale getirilecektir."dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.