SİYASET Haber Girişi : 22 Ocak 2019 23:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Talimatını AK Gençlik Kars'ta Yerine Getiriyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Talimatını AK Gençlik Kars'ta Yerine Getiriyor
Başkan Erdoğan'ın; "1 milyon ilk defa oy kullanacak olan gençlerimizi yakın markaja alalım ve onların inşallah oy kullanmada herhangi bir yanlışa düşmesini baştan engelleyelim" talimatını Kars AK Gençlik yerine getirmek için çalışmalara başladı.
Kars Güncel- 11 Ocak 2019 tarihinde yapılan AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan yaklaşan yerel seçimlerde AK Parti'nin tüm birimleri ile birlikte koordineli bir şekilde şimdiye dek olduğu gibi bundan sonrada çalışmalara devam edilmesi gerektiğini belirtmiş ve bu seçimlerde yaklaşık  ilk defa oy kullanacak 1 milyon seçmenin olduğuna dikkat çekerek AK Parti Gençlik Kollarına talimat vermişti.

Kars'ta Başkan Erdoğan'ın talimatı sonrasında AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Emin Haliloğlu ve gençlik kolları teşkilatı harekete geçerek, kentte bulunan üniversite öğrencilerinin 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Kars'ta oy kullanabilmeleri için yerleşim yeri kayıtlarının Kars'a alınması çalışmalarını başlattı. Edinilen bilgiye göre Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Emin Haliloğlu, kentte üniversite öğrenimi gören yaklaşık 600 öğrencinin yerel seçimlerde oy kullanmasını için adres kayıtlarını Kars'a kaydettirdiği bilgisine ulaşıldı. 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan; "Gençlik kolları bu işi çok yakından takip etmek durumundadır ki bu 1 milyon ilk defa oy kullanacak olanları yakın markaja alalım ve onların inşallah oy kullanmada herhangi bir yanlışa düşmesini baştan engelleyelim. Bir ilçeye yerleşen kişiye teşkilatımızın hoş geldin ziyareti yapması seçme ve seçilme hakkı elde eden gençlerimize partimizi tanıtması ve hatta partimizde siyasete davet etmesi, adres kaydı olmayanların kayıtlarını yaptırmasını sağlaması bizlere güç kazandıracaktır. Görüldüğü gibi bu rakamların hepsi de önemlidir ve seçimlerde bize lazım olan farkı ortaya koymamızda çok ciddi katkı sağlayabilecek büyüklüktedir. İl ve ilçe başkanlarımızdan bu konuları detaylıca çalışmalarını istiyorum." demişti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.