GÜNDEM Haber Girişi : 19 Ekim 2016 15:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan; Artık Sabretmeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan; Artık Sabretmeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Gençlerimizin Lozan'ı incelemesinden, araştırmasından birileri rahatsız oluyor. Niye korkuyorsunuz. Tartışılsın, incelensin, kim ne demiş görülsün, doğru yanlış bilelim.
Kars Güncel-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Ekim Muhtarlar Günü'nde Batman, Bingöl, Burdur, Erzincan, Gaziantep, Giresun, İzmir, Kayseri, Konya, Manisa, Osmaniye, Sakarya, Sivas, Şanlıurfa, Yozgat ve Zonguldak'tan gelen muhtarlarla 28'inci Muhtarlar Toplantısında Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde bir araya geldi.
"Bundan sonra bıçak kemiğe dayanana kadar sabretmeyeceğiz"
Türkiye'nin artık yanlış güvenlik anlayışını terk ettiğine dikkat çeken Erdoğan, "Bundan sonra sorunların kapımızı çalmasını beklemeyeceğiz. Bundan sonra bıçak kemiğe dayanana kadar sabretmeyeceğiz. Artık sorunların üzerine biz gideceğiz. Terör örgütlerinin gelip bize saldırmasını beklemeyeceğiz. Bu örgütler nerede faaliyet gösteriyorsa gidip orada tepelerine tepelerine bineceğiz. Suriye'de, Irak'ta bize yönelik tehdit mi var? Bize yönelik tehditlerin sınırlarımıza dayanmasını beklemeyeceğiz. Tehditleri kaynağında yok etmenin çaresine bakacağız. Sineklerle uğraşmak yerine bataklığı kurutmanın yollarına bulacağız. 30 yılı aşkın bir süredir Türkiye, PKK terör örgütü ile mücadele ediyor. Bu örgütün yaklaşık 40 bin mensubunu imha ettik ama eylemlerini durduramadık. Çünkü biz uzun yıllar PKK bize saldırdığında karşılık veriyorduk. Bundan sonra ülke içinde ve dışında PKK'yı saklandığı inlerinde bulup bertaraf edeceğiz" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.