KARS Haber Girişi : 20 Ocak 2020 14:13

Cübbeli Ahmet Hoca Kars'ta

Cübbeli Ahmet Hoca Kars'ta
Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü Kars'ta bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Kars Güncel- Kars'ta ziyaretlerine Evliya Camii'nde bulunan Hasan Harakani Külliyesi'nde kılınan sabah namazıyla başlayan Cübbeli Ahmet Hoca daha sonra Ulu Camii, Kümbet Camii, Kars Boğatepe Köyü Peynir Müzesi, Sarıkamış Şehitliği ziyaretleriyle devam etti.

Cübbeli Ahmet Hoca'nın internet sayfasında ise Hasan Harakani Türbesi ziyaretlerine ilişkin açıklamayla takipçileriyle paylaştı. "Nakşibendiyye Silsilesinin Yedinci Pîri, Evliyânın Reisi, Bâyezîd-i Bestâmî Hazretleri'nin bile onun yüzü suyu hürmetine Allâh'a duâ ettiği Ebu'l- Hasen el-Harakânî Kuddise Sirruhû Hazretleri'nin Kars'ta bulunan türbe-i şerîfesinde sabah namazından sonra Yâsîn-i şerîfler okunup çok duâlar yapıldı. Cemaatten ne kadar duâ isteyen varsa, kadın - erkek sevenler, sohbete gelenler ve özellikle duâ isteyenlerin her birinin tüm hâcetlerinin husûlü için, belâların, şerlerin def'i için çok hayırlı duâlar nasîb oldu.

Allâh-u Te'âlâ kabûl eserini en yakın zamanda izhâr eylesin. Siz takipçilerimize de Ebu'l-Hasen el-Harakânî Kuddise Sirruhû Hazretleri'nin ziyâretini en yakın zamanda müyesser eylesin. Cümlemizi şefaatlerine nâil eylesin. Âmîn!". 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.