YAŞAM Haber Girişi : 02 Haziran 2018 21:46

Çocuk Her Yerde Çocuk

Çocuk Her Yerde Çocuk
24 Haziran seçimleri için partiler meydanlarda çalışmalarını sürdürüyor. Bakan Ahmet Arslan'ın Susuz İlçe ziyaretinde kamera kayıtlarımıza takılan görüntüyü sizlerle paylaşmak istedik.
Kars Güncel- 24 Haziran seçimleri için partiler meydanlarda çalışmalarını sürdürüyor. Bakan Ahmet Arslan'ın Susuz İlçe ziyaretinde kamera kayıtlarımıza takılan görüntüyü sizlerle paylaşmak istedik.
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, AK Parti Kars Milletvekil Adayları Yunus Kılıç, Fettah Çetinkaya, İl Başkanı Adem Çalkın ve Susuz Belediye Başkanı Murat Uray'ın konuşma yapmak için bulunduğu Seçim Koordinasyon Merkezi önünde bekleyişleri sırasında oyun oynarken kendini meydana atan minik çocuk Bakan Arslan'ı güldürdü.
Susuz Belediye Başkanı Murat Uray'ın konuşması sırasında alana gelen minik kız hiç bir şeye umursamadan kendince söylediği şeylerle gülerek oyun oynamaya başladı. Bakan Arslan sevimli kızı eli ile yanına çağırmasına da aldırış etmeyerek oyun oynamayı sürdüren sevimli kız çocuğu konuma bitene dek oyununu sürdürdü.
İşte adayların vatandaşlara hizmetlerini anlattığı ve çeşitli vaatler verdiği seçim meydanlarından tebessüm ettiren o görüntüler.
Haberin Videosu

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.