TÜRKİYE Haber Girişi : 06 Ocak 2023 14:59

Çıldır Gölü Yeni Çılgınlığa Hazırlanıyor

Çıldır Gölü Yeni Çılgınlığa Hazırlanıyor
Ülke genelinde sürücülere farklı deneyimler kazandırmak adına sınırları zorlayan Borusan Otomotiv Motorsport (BOM) Akademi, bu yıl da Ocak ve Şubat ayında Kars ve Çıldır Gölü üzerinde sürücüler için yeni aktiviteler oluşturdu.

Çıldır Gölü Yeni Çılgınlığa Hazırlanıyor

Kars ve Ardahan il sınırları içerisinde kalan, 123 km2 alanı ile Doğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük tatlı su gölü olan Çıldır Gölü, kış mevsiminde tamamen buzla kaplı zemini üzerinde yeni çılgınlıklara ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Her yıl on binlerce yerli ve yabancı turistin ziyaret ederek eşsiz deneyim sağladığı Çıldır Gölü, Dünyaca ünlü markaların da ilgi odağı olmayı sürdürüyor. Özellikle kış mevsiminde buz ve kar üzerinde sürüş testi ile deneyim kazanmak isteyen sürücüler Çıldır Gölü’nü tercih ederken, dünyaca ünlü markalar da düzenledikleri etkinliklerle vatandaşlara emsalsiz olanaklar sunuyor.

Ülke genelinde sürücülere farklı deneyimler kazandırmak adına sınırları zorlayan Borusan Otomotiv Motorsport (BOM) Akademi, bu yıl da Ocak ve Şubat ayında Kars ve Çıldır Gölü üzerinde sürücüler için yeni aktiviteler oluşturdu. BOM Akademi tarafından dünyaca ünlü markalar olan BMV ve mini otomobillerle buzla kaplı Çıldır Gölü üzerinde sürüş imkanı sunulurken, aynı zamanda Land Rover marka araçlarla da özel oluşturulan karlı rotada sürüş becerilerini geliştirmeleri ve gönüllerince eğlenme fırsatı sunmaya hazırlanıyor.

Dünya üzerinde nadir bulunan bir coğrafyada sunulan kar ve buz deneyimini kaçırmak istemeyenler BOM Akademi’nin www.bomakademi.com resmi web adresi üzerinden merak ettikleri sorulara yanıt bulabilir.