CHP Kars İl Başkanı Taner Toraman'dan Açıklama

Kars Güncel- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars İl Başkanı Taner Toraman geçtiğimiz gün Boğaziçi Üniversitesi'nde açılan bir sergide Kabe fotoğrafının yere serilmesinin ardından sert bir açıklama yaparak 'Bu alçak provakasyonu şiddetle kınıyorum' dedi.

CHP Kars İl Başkanı Toraman açıklamasında; "İnsanlığın mukaddes ve kutsal değerlerine yönelik hiçbir saldırıyı ve aşağılamayı kabul edemeyiz.Bu alçak provakasyonu şiddetle kınıyorum. Görünen ve görünmeyen sorumluların bir an önce adaletin önüne çıkarılarak hak ettikleri cezaya işlemin uygulanmasını bekliyorum". ifadelerine yer verdi.

Ne Olmuştu? 
Boğaziçi Üniversitesi'nde eylem yapan öğrenciler tarafından geçtiğimiz gün açılan sergide ilam alemi için kutsal olan 'Kabe' fotoğrafı yere serilerek bir provakasyon girişiminde bulunulmuş, kamuoyunda tepki çeken görüntü sonrasında polis ekipleri 4 kişi gözaltına almıştı. Gözaltına alınan şahıslardan ikisi çıkartıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.