YAŞAM Haber Girişi : 28 Ağustos 2017 22:24

Bu Park Selim Halkına Nefes Aldırıyor

Bu Park Selim Halkına Nefes Aldırıyor
Selim Belediyesi tarafından ilçe merkezinde yapılan yatırımlarla birlikte vatandaşların nefes alabilecekleri yeşil alanlar ve parklarda Selim halkının hizmetine sunulmaya devam ediyor.

Kars Güncel ÖZEL HABER)- Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun'un girişimleriyle ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan'ın destekleriyle birlikte Selim'de yapılan yatırımlarla birlikte vatandaşların sosyal kültürel anlamda da hizmet sunuluyor.

Selim Belediyesi tarafından ilçe merkezine yaptırılan park ve sosyal tesislerde, bölge ve ilçe kültürüne ait çeşitli motifler bulunurken, vatandaşların temiz ve huzurlu  bir ortamda oturup stres atıp hoşça vakit geçirmeleri amacıyla yapılan park neredeyse günün her saatinde ilçe halkının ziyaret ettiği alan haline getirilmiş durumda.
İçerisinde kamelyalar, oyun ve eğlence parkurları , spor araçları, basketbol sahası, kültür evi ve kafeterya gibi komplekslerininde bulunduğu  park alanı özellikle içerisinden geçen su kanalının üzerine konulan oturma bankları ve masalarıyla Kars'ta bir ilk olma özelliği taşımakta.
Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun; "Her zaman hizmet aşkıyla çıktığımız bu kutlu yürüyüşte ilçemizin daha güzel daha yaşanılır kılmak için söz verdiğimiz gibi hizmetlerimizi bir bir halkımıza sunmaya çalışıyoruz." diyerek sosyal medya hesabından park alanıyla ilgili yaptığı paylaşımda ise ilçe halkının bu hizmetlere ve Başkan Altun'a olan desteklerini yorumlarında ifade ederek teşekkürlerini bildiriyorlar.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.