BÖLGE Haber Girişi : 21 Kasım 2016 09:54

Bölge'de Terör Operasyonu, 2 pkk'lı Öldürüldü

Bölge'de Terör Operasyonu, 2 pkk'lı Öldürüldü
Güvenlik güçlerince terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonlar aralıksız devam ediyor. Komşu illerimiz Erzurum ve Iğdır'da güvenlik güçlerince 2 terörist öldürüldü.
Kars Güncel-Erzurum'un Karayazı ilçesi kırsal alanında güvenlik güçleriyle çatışmaya giren PKK'lı 2 terörist etkisiz hale getirildi. 
Alınan bilgiye göre, bugün sabah saatlerinde Karayazı kırsalında operasyon gerçekleştiren güvenlik güçleri ile bir grup bölücü terör örgütü PKK'lı grup arasında sıcak temas sağlandı. Güvenlik güçlerine bomba ve uzun namlulu silahlarla saldıran PKK'lı gruba güvenlik güçlerince anında karşılık verildi. Çıkan çatışmada 2 terörist öldürülürken, kaçan teröristlerin yakalanması için operasyon sürdürülüyor. Öldürülen teröristler ile birlikte çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi. 
*******************
Iğdır'ın Karakoyunlu ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik operasyonlar devam ediyor. 
Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Karakoyunlu ilçesinde güvenlik güçleri tarafından tespit edilen üç ayrı mağarada yapılan aramada; 150 kilogram amonyum nitrat, 15 metrekare branda, iki çift ayakkabı, kullanılmış tıbbi malzeme, 20 kalem pil, üç büyük boy pil, bir örgütsel doküman, beş küçük ve bir büyük tüp ile muhtelif yaşam malzemesi ele geçirilmiştir" denildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.