SİYASET Haber Girişi : 09 Şubat 2017 17:29

Biz Sorduk Siz Cevapladınız Neden "EVET", Neden "HAYIR"

Biz Sorduk Siz Cevapladınız Neden
9 Nisan seçimlerinde bizi ne bekliyor? Kafaları karıştıran bu soru, acaba Evet mi? yoksa Hayır mı? çıkar sorularını da beraberinde getiriyor.Açık açık fikirlerini beyan edenlerin haricinde fikir karmaşası yaşayanlar sessizce gözlem yapmakta.
Kars Güncel-9 Nisan seçimlerinde bizi ne bekliyor? Kafaları karıştıran bu soru, acaba Evet mi? yoksa Hayır mı? çıkar sorularını da beraberinde getiriyor.Açık açık fikirlerini beyan edenlerin haricinde fikir karmaşası yaşayanlar sessizce gözlem yapmakta.

Kimileri için Hayır demek için çok sebepler var olduğunu düşünenler? Kimileri içinde Evet demek için çok sebepler var diye düşünenler.
Bu konuda genel bir araştırma ile yola çıktık, neden hayır dediklerini, neden Evet dediklerini kendi cümlelerinde söylemelerini istedik..
50 kişiyle yapılan bu ankette her iki görüşün fikirleri alındı. Bazıları suskunluğunu korumak adına düşüncelerini paylaşmazken,
bir çok kişinin düşüncelerinin ne doğrultuda olduğunu kaleme aldık..

CELAL KILIÇDAROĞLU ?> Bu fırsatı millet kaçırmamalıdır! VATANINI seviyorsan bu referanduma Evet demek bir görevdir!
Hatta çocuklarımıza karşı bir borçtur!

FERHAT ÖRÜN ?> İnanıyorum Ki Gençlik Kendisine Yakışanın En İyisini Bulmaya, İmar Etmeye Azimlidir, Kararlıdır; Bundan Sonra'da
Bunun Adımlarını Atacaktır Şahsım Ve Gençler Adına Ben Adımı'mı "EVET" diyerek atıyorum..

MEHMET AYDOĞDU ?> KÜRTLERİN TÜRKLERİN LAZLARIN GÜRCÜLERİN VELHASIL TÜRKİYE'DE YAŞAYAN TÜM HALKLARIN KARDEŞLİĞİ İÇİN "EVET"

SAVAŞ YILMAZ ?> Tanrı uludur diye yıllarca uludunuz inananlar geri dönsün diye "EVET"

BAKİ OEZDEN ?> Bunlar İçin mi Evet Diyeyim Aslında akepeli bakan ve vekillerden çoğu da inanmadıkları bu BAŞKANLIK Oyunundan ve Başkan adayından bir an
evvel kendilerini sağlama almak için milletin bir an önce evet demesini ve kendilerini de kurtarmasını istiyorlar."HAYIR"

RAFET YAĞMUR ?> 33 yıldır yurttan uzak yaşayan biri olarak?Türkiye hükümeti'nin güçlü olması biz gurbetçileri rahatlatır, gümrüklerde
rahatlatır yol güzergahında bize olan saldırıları azaltır. En güzeli sokakta dik yürütür bizi.

RAFET YAKUT ?> Her Şey Çok Güzel Olacak "EVET".

MEHMET TUZCU ?> Çok sebebi var lakin en önemli sebebi; devlet hizmet ve işleyişlerine, olaylara ve tehlikeli durumlara müdahalede adeta
ışık hızına geçmiş olacağız. Bürokrasi denilen illetten çok büyük oranda kurtulacağız. "EVET".

ERKAN GÜLSUYU ?> Ülkede bundan sonra koalisyon olmayacak yetmez mi ?? "EVET".

MEHMET ER ?> Tayyip Erdoğan ile ak partiyi ülke tam olarak benimseyip inansa da unutulmamalıdır ki ölümlü dünya.
Ülke yönetimi tek Tayyip Erdoğan'a bırakılmak istenilse de , Tayyip Erdoğan ölümsüz değildir. Elbette oda bir gün ölümü tadacaktır.
Asıl sorun bu kanun ile tayyipten sonra gelen vatanı ne kadar düşünecek. Arsızmı hıtsızmı bilemeyiz.Bu doğrultuda "HAYIR" diyorum.

AHMET BOZDEMİR ?> ülkem için, İstikrar için ? "EVET".

SEDAT ŞİMŞEK ?> Reise güveniyom ülkemi satmaz tüm pislikleri temizleyecek bu yasalar kimse gıkk bile diyemeyecek "EVET".

YASİN KÖSE ?> tam bağımsız ve güçlü Türkiye için "EVET".

ÇOŞKUN ÇAKAR ?> Türkiye'nin boynuna tasma olarak taktıkları, mevcut sistemin değişmesi için Referandumda Kararımız "EVET".

kaynak:habereser.com

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.