KARS Haber Girişi : 20 Haziran 2017 12:10

Bir Vali Düşünün, Sabahın Erken Saatlerinde Çalışmaları İnceleyen

Bir Vali Düşünün, Sabahın Erken Saatlerinde Çalışmaları İnceleyen
Kars Valisi Rahmi Doğan, sabah erken saatlerde Valilik Makamına gitmeden özellikle Evliya Cami çevresinde devam eden projeleri yerinde inceleyerek, yetkililere gerekli talimatları veriyor.
Kars Güncel- Kars Valisi Rahmi Doğan, göreve başladığı tarihten itibaren her an Kars sokaklarında, Kars'ta yapılan, yapı devam eden ve yapılacak olan projeleri yakından takip ediyor.
Göreve başladığı ilk gün "Masa başında oturmayacağım" diye açıklama yapan Vali Doğan, söylediği gibi de yapmaya devam ediyor.
Sabahın erken saatlerinde henüz Valilik Makamına geçmeden önce Evliya Camii'sine gelerek gerek burada yapımı devam eden inşaat çalışmaları, gerek Harakani Sofrası'nda ki görevlilerle bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgiler alıp, talimatlarını veriyor. Vali Doğan'ı her an Kars sokaklarında gören Kars'lı vatandaşlar ise bu durumdan oldukça memnun ve artık devletin her an yanında olduklarını belirtirken, Kars Valisi Rahmi Doğan'ın çalışma ekibinin yetersiz olduğu ve mevcut A Takımın Rahmi Doğan'ın çalışma performansına yetişemediklerini de belirterek" bu durumdan dolayı üzüldüklerini dile getiriyorlar.









Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • suheda büşra 01 Ocak 1970 02:00

    Allahda çalışmalarınızın karşılığı olarak hakettiğinizi versin insallah sayin vali

  • sümeyye karaman 01 Ocak 1970 02:00

    Geldiğiniz ilk günden beri dur durak demeden çalışıyorsunuz keşke herkes sizin gibi olsaydı sayın valim ona ramen halen eleştirile biliyorsunuz başarılı insanlar her zaman eleştirilir sizi bilen biliyor bilmeyende kendi gibi biliyor.Çalışmalarınızda başarılar dilerim. Rabbim yar ve yardımcınız olsun....

  • Zafer savaş 01 Ocak 1970 02:00

    Sizlerin başarılı çalışmalarından gurur duymaktayız rabbim yar ve yardımcınız olsun