KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 13 Eylül 2017 13:31

Bedir Altunok'un Hazırladığı Arpaçay Tanıtım Filmi Tıklanma Rekoru Kırıyor

Bedir Altunok'un Hazırladığı Arpaçay Tanıtım Filmi Tıklanma Rekoru Kırıyor
Kars'ın Arpaçay ilçesinin tanıtımı için hazırlanan "Kars'ın İncisi Arpaçay" adlı tanıtım filmi sosyal medyada beğeni ve izlenme rekoru kırıyor.
Kars Güncel- Kars'ın Arpaçay İlçesi için Arpaçay Belediye Başkanı Erçetin Altay tarafından Kars'ın usta gazetecilerinden Bedir Altunok'a hazırlatılan tanıtım filmi "Kars'ın İncisi Arpaçay" sosyal medyada yayınlanmaya başladığı dünden itibaren beğeni ve izlenme rekoru kırmaya devam ediyor.
Kafkas Haber Kurucusu Bedir Altunok'un gerek yeni çekimleri gerekse arşiv görüntülerinden hazırlamış olduğu tanıtım filminde ilçeye ait kültürel değerlerin yanı sıra ilçenin yapısı hakkına kapsamlı bilgiler yer alarak, renkli görüntüler yayınlandı. 
Sosyal medyada paylaşım sonrası özellikle memleket hasreti çeken gurbetçilerin yorumları ise adete bu filmle bir nebzede olsa hasret giderdiklerini gösterirken, emeği geçenlere ise teşekkür ettiler.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.