KARS Haber Girişi : 12 Eylül 2016 00:25

Bayrama Çalışarak Giren Temizlik İşçileri

Bayrama Çalışarak Giren Temizlik İşçileri
Kars'ta 24 saat hizmet veren kamu personellerinin yanı sıra temizlik işçileri'de Kurban Bayramı'na çalışarak girdiler.
Kars Güncel- Kars'ta polis, asker, itfaiye, 112 gibi 24 saat kesintisiz hizmet veren kamu personellerinin yanı sıra temizlik işçileri'de Kurban Bayramı'na çalışarak girdi.
Polis, asker, itfaiye, 112 gibi 24 saat kesintisiz hizmet veren kamu personelleri, Kurban Bayramı'nda da görevleri başında. Ayrıca belediye temizlik işçileride bayrama çalışarak girenler arasında.

Kars'ta Cumhuriyet Meydanın'da bayrama üç gün kala kurulan bayram pazarının bugün kaldırılmasının ardından, pazar alanındaki esnaflardan geriye kalan yığınla çöp ve atık malzemeyi ellerindeki temizlik araçları ile kaldıran Şafak Temizlik A.Ş. personelleri, gece yarısından sonra pazar alanını adeta pırıl pırıl yaptılar. Ekmek parası için çalışmak zorunda olduklarını belirten temizlik işçileri, bayram sevincini kendileri gibi çalışan arkadaşlarıyla birlikte yaşadı.

Temizlik İşleri Müdürlüğü şefi Kemal Özyılmaz ve Şafak Temizlik A.Ş. Müdürü Muhammet Muhsin Umurbek koordinesinde bayram pazarı alanında temizlik işlemi yapan işçilerin ise alınlarının teri ile ekmek paralarını kazanmak uğruna çalıştıklarını belirtmeleri ise bayram gününde insanların duygulanmasına sebep oldu. Temizlik İşçileri'nin memleketimizde, ülkemizde ve vatanımızda huzurlu nice bayramlar geçirelim dileklerinin ardından temizlik işlemlerine devam ettiler.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.